Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A
Collapse
X
-
Re: Serie A
O jebem ti mrtvu Bresu, i onog Karaciola na celu sa njima &*(@W6 &*(@W6 &*(@W6
Jbt promasi penal u zadnjem minutu, ali i Cezar je dobro reagovao. &+I}\Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
[quote author=bice link=topic=631.msg266419#msg266419 date=1299959451]
Jel ima neko link za Juve? &%@5w8&*
[/quote]
Izvol'te $#^%RT
http://atdhenet.tv/35542/watch-cesena-vs-juventus
Gledaj pa javi utiske h5g6k8IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Matriiiii....bravo majstore '65slif '65slif
Nasao sam Krle prenosi neki iz Emirata,smesan majke mi iako nista ne razumem &*#GI(] &*#GI(]Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
-
Jebem ti Del Nerija suntavog i onog pedera Mottu da ti jebem &*(@W6 &*(@W6 &*(@W6 &*(@W6
Crveni karton jbt pa ti nisi normalan decko,a ti Del Neri si jos veci debil sto si ga ubacio u startnu postavu $JS}| $JS}|
2-1 na poluvremenu za Juve.Dreams are coming true.
Comment
-
Svaki put kad Juve dobije crveni taj mec izgubi. &+I}\
Nadam se da nece biti sada taj slucaj &+I}\ #%d*Dreams are coming true.
Comment
-
Hvalal Del Neri, zbog tebe je 2-2,tvoje genijalne izmene su dovele do ovoga. #$&+|r #$&+|r #$&+|r
Izgubice Juve ovo do kraja.Teraj se iz kluba matora drtino &*(@W6 &*(@W6 &*(@W6Dreams are coming true.
Comment
-
Ma kakvi.Vec vidim Vialija na sledecem mecu na trenerskom mestu u Juventusu O0Dreams are coming true.
Comment
Comment