Skinuo sam demo, masu bolji nego prosla verzija, ali i dalje nije nivo FIFE. Ipak, dzinovski napredak, gameplay mnogo bolji, grafika nenormalna za PS3.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
PES & FIFA
Collapse
X
-
Prvo vise nema onog retardiranog klizanja kad igrac trci kao da je u NHL-u. Sad igrac gazi po travi. Nema laganog pretrcavanja i kad se drzi R1+R2 driblanja i prolazenja igraca, mnogo jaca duel igra. Ali nikako da rijese problem sa pasovima iz prve, kako je to sve lako i fluidno kod FIFE, pa mozes da kreiras akcije kako ti volja. Saigraci se bolje krecu, kapiraju da treba da ulaze u prostor, pas u prostor ne prolazi lako kao kod 14-ice, ali bekovi i dalje predugo stoje umejsto da idu naprijed, opet FIFA i kod novog dema ima prednost sto se kretanja saigraca tice. Face su sjajne, pokreti i kretanje zvijezdama maksimalno skinuti(bar ovo malo zvijezda sto je dostupno u demu) radovanje sa navijacima na tribinama odlicno, ali tribine lose, kao i stadioni, atmosfera i stadioni su kod FIFE sjajni. U svakom slucaju ogroman napredak, a grafika stvarno impresivno izgleda.sigpic
Comment
-
Originally posted by Sir Giggsy View PostKako kida nova Fifa pa to nije normalno!!!"When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
Izaslo je za PS3, skinuo juce i odigrao par partija.
Odlicno je, fizika lopte je unapredjena ima tezinu. Primeti se i kod suta. Unapredili su i animacije kao i samu duel igru.
U svakom slucaju sam zadovoljan, napravili su napredak u odnosu na Fifu 14.
Ali pretpostavljam da je na PS4 jos bolje.
Comment
-
Zvao sam danas prodavnicu , rekose mi da im sutra stize ..
Jedva cekam , znaci nisam se ovako radovao nekoj igrici desetak godina , ne mogu docekati
Comment
-
Kupio , igrao malo s drugovima danas , prezadovoljan
Sad cekam Barcu da odgledam , pa idem na Ultimate
Comment
Comment