Announcement
Collapse
No announcement yet.
PES & FIFA
Collapse
X
-
Zna li se kad ce na Fifi prebaciti u "Seasons" ove transfere ?
Na Ultimate su kartice igraca koji u promijenili timove odavno izbacene , ali timovi se u " Seasons" ne mijenjaju jos uvijek ..
Comment
-
Originally posted by Dale View PostZna li se kad ce na Fifi prebaciti u "Seasons" ove transfere ?
Na Ultimate su kartice igraca koji u promijenili timove odavno izbacene , ali timovi se u " Seasons" ne mijenjaju jos uvijek ..
U UT-u ce biti moguce i pozajmice igraca, u cilju njihovog isprobavanja. Bice kaznjeni igraci koji kupuju koinse van EA-ove ponude, a novina je i da ce serveri biti stabilniji.
Comment
-
Da li se nekad nekome desilo na Ultimateu da igra meceve , a stoji mu da i dalje nije odigrao nijedan mec u sezoni ?
Evo ovu sezonu odigrah 2 meca , a pise mi omjer 0-0-0 , 10 games remaining :/
Comment
-
Dobro je da se desava i drugima , kontam da mi zauvijek ovako ne ostane , pa dzaba skockao ovakav tim
Hvala
Comment
-
Meni se ovo desava tek drugi put .. Doduse prvi put mi nisu upisali te bodove odmah , ali su mi ih na kraju sezone bodovali
Ko zna , mozda i ove dodaju na kraju , vidjet cu
Comment
-
http://www.easports.com/fifa/news/20...8&sf31132681=1
Top 20 golmana na 15-ci
Ne znam , glupo mi je sto nema Navasa i Begovica , ali ono , mozda su i oni na 82 , pa i nece biti toliko glupo i nejasan mi je Buffonov rating , pad sa 86 na 82 , a covjek 20 golova primio u prosloj sezoni .. :/
Casillas vise bio klupa nego sto je branio , a i kad je branio imao nevjerovatnih kikseva i padne mu sa 86 na 84 , a Buffonu na 82 .. Ali s druge strane raduje me +1 za Hugu i Ruffiera
EDIT : Sad sam vidio , Begovic je 82 , ali Navas samo 79 ..Last edited by Dale; 15-09-14, 22:20.
Comment
Comment