Incident je bio daleko od bezopasnog, to stoji.Više puta sam poslednjih godina video kako bolid preleće preko kokpita drugogo.Dobro se sećam Turske 2008. i Abu Dabija 2010.Nego, ja hoću nešto drugo da kažem.Mislim da nije Grožan uopšte toliko kriv.Bio je ispred Hamiltona, a Hamilton je čak imao i malo prostora desno.Udes je bio stravičan, ali posle kontakta sa Hamiltonom, Grožan nije moga ništa osim da pokuša da koči.Takav kontakt na tako uskom pravcu je mogao svakome da se desi.Savim je u redu da ga kazne, ali neprijatno mi je da vozača kazne zabranom učestvovanja na trci.Kako god, odluku su načinili.Sad Lotus može 100% da se fokusira na Kimija, tako da ne moraju da se dvoume da mu daju punu podršku.Grožan previše zaostaje za Kimijem.Dambrozio svakako zaslužuje priliku.Verovatno neće moći do poena ali će ga možda iskoristiti da probaju neke nove komponente.
KERSDRS, ti to ozbiljno misliš za Kimija?To što nema pobedu ne znači da nema pravo da osvoji titulu.Nema pobedu, ali ima 6 podiuma.
Hoću li ja dočekati da se neko, osim Vanje ponekad, uključi u neku ozbiljnu realnu i racionalnu diskusiju ili ću samo čitati samo nerealne želje i predviđanja koji u 100% slučajeva dolaze od navijača Ferarija-Fernanda Alonsa?
KERSDRS, ti to ozbiljno misliš za Kimija?To što nema pobedu ne znači da nema pravo da osvoji titulu.Nema pobedu, ali ima 6 podiuma.
Hoću li ja dočekati da se neko, osim Vanje ponekad, uključi u neku ozbiljnu realnu i racionalnu diskusiju ili ću samo čitati samo nerealne želje i predviđanja koji u 100% slučajeva dolaze od navijača Ferarija-Fernanda Alonsa?
Comment