Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• QPR,smesna ekipa,u drugom poluvremenu jedan sansa i to je to.Ne mogu oni nikog da pobede izgleda.
    СА ЗВЕЗДИНОГ ФРОНТА ИСПОД ХОРИЗОНТА

Comment

• De Gea je trenirao rukomet sigurno i bio golman, naravno.

EDIT: Zato je ova pesma navijača QPRa sjajna.
      Last edited by miloolja; 23-02-13, 17:50.
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Mnogo lakse nego sto sam ocekivao, moglo je ubjedljivije. Persi je pao i malo povrijedio ledja, nista opasno nije jer ni na klupi nije izgledao zabrinuto, ima dosta do Reala i ocekujem da bude spreman. Ako i ne bude nece to biti neka duza pauza sigurno. Vazno je da je Runi bio vec spreman za pola sata, bik
        sigpic

Comment

• QPR nemocan, nisam nista ni ocekivao. Veliki naklon za njihove navijace, posebno u 2. poluvremenu. Sjajna podrska. Mislim da je to pjevanje iz ocaja, ono kad sve poravnis i boli te ona stvar. Ali odlicno svakako.

Lukaku 2 komada i vec 12 golova. Prezreo za svoje godine.
          Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Santi im se pokakio u zivot ( I da pozdravimo brata Mumaru <3 )
            sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• QPR definitivno treba da ispadne, pa sta ce ovakva ekipa u premier ligiKomentar o utakmici sam ostavio u nasoj temi, tako da necu nista pisati ovdje.

Vidim da je Villa namucila Arsenala, ali Cazorla je to izvukao sve. I Wigan je ostvario vrlo vaznu pobjedu i izasao iz opasne zone, sada je Villa dole.
              sigpic

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                EDIT: Zato je ova pesma navijača QPRa sjajna.

Prilicno sam siguran da su se to navijaci United-a culi sve vreme, pesma je o Carricku valjda koja ide:

"Oh oh oh it's Carrick!
                You know!
                Hard to believe its not scholes."

Last edited by Cylokin; 23-02-13, 18:26.

Comment

• Al Norwich glavna ekipa, dok im crvena ekipa iz Liverpoola trpa petardu kad god stigne, ova plava ne moze uzeti ni boda kako treba I to Norwich nije imao pobjedu u premier ligi vise od 2 mjeseca.
                  sigpic

Comment

• Noric kuci dobio Junajted, Arsenal i Everton. Nije za zajebanciju, nikako.
                    sigpic

Comment

• Mene Nacho Monreal mnogo podseca na Crouch-a Samo sitnija verzija.
                      Spoiler

Na blic kad pogledate bas se lice.
                      sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Originally posted by Condition23 View Post
                        Mene Nacho Monreal mnogo podseca na Crouch-a Samo sitnija verzija.
                        Spoiler

Na blic kad pogledate bas se lice.
                        Konacno da neko deli moje misljenje.
                        "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
                          Ромело Лукаку прецизан егзекутор. Иначе, Лукаку кида, Челзи има светлу будућност са њим, Де Брујном и братом што брани у Атлетику.
                          Pa ja ti kazem Brajki, momak zna da se igra fudbala. Ako Celsi pljune 100m na nekog napadaca pored ovakvog bisera, treba ih baciti u drugi rang...
                          sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                          -Jürgen Klopp

Comment

• Reakcija navijaca Arsenala u trenutku kad se RvP danas povrijedio
                            sigpic

Comment

• Originally posted by RvP View Post
                              Reakcija navijaca Arsenala u trenutku kad se RvP danas povrijedio
                              Ne bih ja imo nista protiv ove macke u naruciju, slavio bi i da se ja povrijedim pa da me njeguje
                              sigpic
                              "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                              AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by RvP View Post
                                Reakcija navijaca Arsenala u trenutku kad se RvP danas povrijedio
                                Kako li ce tek Robin da proslavi titulu!

Comment

Working...
                                X