Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Sir Giggsy View Post
    Sta cu kada radim... necu cini mi se gledati ni za vikend jer igraju od 18:30 a ja radim od 19h...

Video sam da ima snimak sutra u 11:15, tako da cu nadoknaditi sigurno! Samo da nastave u ovom ritmu! Jos jedan Runi, a mogao bi i Robin koji!
    Mada bih ja voleo da Velbek zavuce jedan, jer se dosta trudi u poslednje vreme.
    Imao je Velbek jednu sansu al naravno promasio citavu loptu,klasika
    sigpic

Comment

• Jeste da vodimo, ali kao pickice igraju, povukli se posle prvog gola, nema ni presinga ni nista, ali sa druge strane kakvi kiksevi Arsenala... Mogli smo dati dva, da Henderson ne glumi Suareza. Isto tako smo mogli primiti dva, ali odbrana je za sada vrlo dobra.

Nadam se da cemo pristupiti drugacije u drugom poluvremenu. Inace primetio sam da Hendo svaki put sam ima loptu, on je inace onaj istureniji veznjak, da je tu npr Coutinho, druga prica ovako se moramo muciti sa njegovim bravurama. Ovo je isto dokaz da Wilshere i Ramsey pogotovo Ramsey nmg biti partneri u zadnjoj vezi, rupa koliko hoces samo sto to mi ne koristimo je nas problem.
      Da izdrzimo i tri boda velika kao vila na Dedinju...
      sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
      -Jürgen Klopp

Comment

• Mogao je Arsenal i gore da prodje, sva sreca igraju je da igraju sa Liverpulom, ali ako ovako nastavi da im se glupira zadnja linija morace to da kazne.Gube lopte na svojoj polovini ko pocetnici, da ne spominjem kada je Staridz bio blisu Scesnom da uzme loptu u petercu Arsenala.Freshko je lepo primetio da ima previse slobodnog prostora za Liverpulove igrace koji ne koriste, tako da ocekujem da umesto Remzija udje Dijabi kako bi bolje pokrivao taj prostor.

Comment

• Torres - Mata 0 - 1

Comment

• Citam uzivo komentare sa utakmice, trenutno Arsenal-Liverpul... citam da je sudija mogao da svira cist penal za Liverpul posle igranja rukom Vermalena?

Comment

• Hendo, cao zdravo.
              Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• HENDERSON !!!!!!!!!!
                sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                -Jürgen Klopp

Comment

• Bog mi Hendo vam se popravlja,ova odbrana Arsenala je tragikomicna
                  sigpic

Comment

• TOO bre,to!!!Izvinite navijaci Arsenala,ali moram da se radujem.
                    Originally posted by Casiraghi
                    Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                    Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                    Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Henderson kroz petoricu. Koja rupa od odbrane.
                      There's something wrong with me chemically
                      Something wrong with me inherently
                      The wrong mix in the wrong genes
                      I reached the wrong ends by the wrong means
                      It was the wrong plan
                      In the wrong hands
                      With the wrong theory for the wrong man
                      The wrong lies, on the wrong vibes
                      The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Pacijent do pacijenta

Comment

• Auuuuuuuuuu!!!

Comment

• Nista lepse nego cuti Fields of Anfield Road na gostovanjima.
                            Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• On the last 11 occasions Arsenal have trailed at half-time at home in the PL, they have battled back to win just twice (D1 L8).
                              Posle gola Hendersona, izgleda da ce se ova serija nastaviti...

Comment

• Hahhahaha odbrana Arsenla ooooo koji kreteni.Da im jedan Henderson ovo napravi

Sto se tice gola koji je Junajted primio...Kerik i De Gea briljirali!Dva levata...

Comment

Working...
                                X