Da im ga to uvedo za 4-5godina bi sve doslo na svoje mjesto, mi bi nastavili da mlatimo titule, a ovi sto dobijaju od seika i rusa bi dosli na svoje i vratili se na svoja mjesta.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by manda View PostDa im ga to uvedo za 4-5godina bi sve doslo na svoje mjesto, mi bi nastavili da mlatimo titule, a ovi sto dobijaju od seika i rusa bi dosli na svoje i vratili se na svoja mjesta.
Comment
-
Ponisten crveni karton Kompany-u.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by bjelaksson[YNWA] View Postaaa kako mi je žao portsmoutha... jbg probat cu na fifi da ih vratim u elituOriginally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by Topdzija View PostValjda ce ih kupiti jednom neko pa makar u Championship da ih vrati.
Passionate Pompey supporters spend an average 58 minutes singing per match — at an ear-splitting 97 decibels.
To je u ono doba biloLast edited by bjelaksson[YNWA]; 15-01-13, 19:28.
Comment
-
Zao mi je i njihovih navijaca. Jos ako se stvarno ugasi klub, sta ce ti navijaci ? Da li ce bodriti neki drugi klub? Pravim navijacima srce kuca uvek samo za jedan klub.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by Topdzija View Post
Comment
-
Comment