Валенсија је криминалац данас, мучи овог Ван Персија као коња. Човек задржи лопту навуче двојицу на себе и чека га по пола сата да му протрчи иза леђа и овај опет увек закасни да центрира...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kakva pozrtvovanost igraca SvonsijaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Po mojoj evidenciji Rooney je danas prodao 316 lopti. Svi iz zadnje linije Swanseaja su mu uzeli po 10 lopti.
Krenuo Swansea po drugi gol, to se vidi.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Не знам шта ви гледате али Руни по мом мишљењу данас игра сасвим ок, може боље али ето...једини играч у екипи који може да да неки неочекивани пас, видели смо малопре Еври испод лакта, па онај Јангу кад га је Вилиамс изблокирао и још пар лопти у првом.
Може Керик да има проценат пасова 90 посто кад дода прво до себе на два метра, али зато Руни игра са доста ризика и то му сасвим добро пролази.
Comment
-
Grmi Liberty!Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostНе знам шта ви гледате али Руни по мом мишљењу данас игра сасвим ок, може боље али ето...једини играч у екипи који може да да неки неочекивани пас, видели смо малопре Еври испод лакта, па онај Јангу кад га је Вилиамс изблокирао и још пар лопти у првом.
Може Керик да има проценат пасова 90 посто кад дода прво до себе на два метра, али зато Руни игра са доста ризика и то му сасвим добро пролази.sigpic
Comment
-
Originally posted by dexter300 View PostJa ne znam sta ti gledas al Runi je danas posle Valensije najgori po meni,nista nije uradio,prodao je lopti i lopti,ne moze lik da se sastavi,aj sad da jos izgubi ono malo zivaca sto ima i da nas casti kojim kartonom
Comment
-
Comment