Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Freshman91 View Post
    Raspad sistema Plavaca... Diame je zaista zverina od igraca, jos se povezivao sa nama na leto da dodje za dzabaka. Ne znam, Rafu ce pljuvati svi do jednog, mada ne vidim sta je on tu mogao bitno da uradi, Torres dve sjajne sanse, ali on ni prazan gol ne bi pogodio.
    Ovdje sam vas cekao. Robbie se pljuvao nakon promasaja i lose realizacije, svakog kiksa a evo Debeli objasnjava. Ako se pljuvao Robbie, treba se pljuvati i Rumeni.
    Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Rafu treba govnavom motkom otjerati iz Celsija...liga ce biti bolja bez njega.

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
        Ovdje sam vas cekao. Robbie se pljuvao nakon promasaja i lose realizacije, svakog kiksa a evo Debeli objasnjava. Ako se pljuvao Robbie, treba se pljuvati i Rumeni.
        Originally posted by AK47 View Post
        Nema ovo skoro nikakve veze sa Benitezom,uopste ga ne branim,ali ovo su sve krivi igrac koji se ponasaju kao idioti na terenu...
        Pa evo ti odgovora... Jednostavno sami igraci nemaju na terenu ni trunku motiva ni zelje, Hazard znaci najvise. Poenta je da Di Mateo nije mogao nista da promeni, a ne moze ni Rafa. Mozda nije problem u treneru( a realno jeste) vec u samim igracima, nema ni hemije na terenu. West Ham je na cist "hustle" pobedio danas, uz sjajnu partiju Diamea posebno.
        sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
        -Jürgen Klopp

Comment

• Sve je ovo dogovor Torresa i Rafe, namerno covek nije hteo da da gol

Comment

• Originally posted by Freshman91 View Post
            Pa evo ti odgovora... Jednostavno sami igraci nemaju na terenu ni trunku motiva ni zelje, Hazard znaci najvise. Poenta je da Di Mateo nije mogao nista da promeni, a ne moze ni Rafa. Mozda nije problem u treneru( a realno jeste) vec u samim igracima, nema ni hemije na terenu. West Ham je na cist "hustle" pobedio danas, uz sjajnu partiju Diamea posebno.
            Pa ko je za to odgovoran nego Debeli? Ali opet je realizacija najveci neprijatelj. Opet promasene 3 sanse koje se moraju iskoristiti. Svi ste govorili kako ce Debeli napraviti cudo, a sada kada skripi eto nije on kriv. Ako je trener prije njega bio kriv, kriv je i on sada. Prosta logika. I nema nikakvih drugih opravdanja i izgovora.
            Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Koliko je Moussa Dembele mocan igrac, o tome samo govore ovi podaci.

Zanimljivo da Moussa nije nijednom izgubio mec od kako igra za Spurse, sa 7 meceva, ima 6 pobeda sto je neverovatnih 85% uspesnosti, i jedan remi, onaj na njegovom debiju kada je dao gol. Sve ostale meceve Spursi su izgubili, svih 5 poraza bez Mousse i jedan remi.
              Takodje Moussa ove sezone igra dosta defanzivniju ulogu kao pravi BTB veznjak, u Fulhamu je uglavnom igrao ofanzivnog veznog. Osvojio je 69% duela na zemlji, 10% vise nego u Fulhamu, takodje njegovi startovi ove sezone su na 84% uspesni, sto je isto za 10% bolje nego u Fulhamu, tako da se njegova defanzivna igra dosta napredovala.

Za 7 meceva, covek je izgubio samo 4 lopte...

Jednostavno tenk od igraca...
              sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Ovaj Swansea je retko nezgodna ekipa...
                "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

• Originally posted by Wilshere_10 View Post
                  Ovaj Swansea je retko nezgodna ekipa...
                  Nama su svi nezgodne ekipe.
                  Originally posted by maliajnstajn
                  Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
                    Pa ko je za to odgovoran nego Debeli? Ali opet je realizacija najveci neprijatelj. Opet promasene 3 sanse koje se moraju iskoristiti. Svi ste govorili kako ce Debeli napraviti cudo, a sada kada skripi eto nije on kriv. Ako je trener prije njega bio kriv, kriv je i on sada. Prosta logika. I nema nikakvih drugih opravdanja i izgovora.
                    Ma ja njega uopste ne pravdam, i rekao sam da ce svi poceti da ga pljuju, samo ne znam sta su ocekivali, da on izmisli neku novu igru posle samo 3 meca ?? Ja nisam govorio da ce on napraviti cudo, neko mozda jeste, ja zaista nisam i prvi sam bio skeptican oko toga. Realizacija je najveci neprijatelj, tu si u pravu nema sta.
                    Nisam siguran kako moze Rafa biti kriv, ako je Di Mateo lose uspostavio sistem na pocetku sezone, ne mozes tim odvici tek tako od necega sto su ucili pod Di Mateom.
                    Hazard nakon starta sezone dosta nevidljiv, kao da ne zeli da napravi nesto, a u tome su krivi i saigraci koji se uopste nisu kretali kako treba.
                    Moja poenta je da nije Rafa za sve kriv, i to samo posle 3 meca, mada realno sa ovim igracima, Chelsea treba da ima minimum 3 gola po mecu.

Jao Gleno, pa uteraj je ljudski...
                    sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Sto volim kad pijani Harry gubi...

Dakle, ti si portir!

Comment

• E moj Edene, sada bi kod SAFa pravio dar mar po ligi i LS!

Comment

• Brett Holman za 0-1 u 8' posle jos jedne asistencije Vestvuda

Comment

• Vojo, ruke ti se pozlatile.

Dakle, ti si portir!

Comment

• Originally posted by Sir Giggsy View Post
                              E moj Edene, sada bi kod SAFa pravio dar mar po ligi i LS!
                              A u Arsenal nije hteo doci jer tamo nije u mogucnosti da osvoji trofej. Pre cemo mi uzeti Carling Cup nego sto ce on sa Celsijem nesto osvojiti.
                              Originally posted by maliajnstajn
                              Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Jest Arteta raspad ove sezone, motkom ga treba udarati.
                                sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Working...
                                X