Kakav je Jack umetnik, ne znam samo cime je zasluzio da "saradjuje" s Remzikom.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Wilshere_10 View PostKakav je Jack umetnik, ne znam samo cime je zasluzio da "saradjuje" s Remzikom.It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Opet vezni red los danas, Stivi sa dugim loptama je ubadao po neku, ostatak svojih mogucnosti nije prikazao ni 1%, ostario, nema leba od njega, prijem lopte nazalost ko kod amatera. Allen ok bio, prosek, Hendo isto tako, nema ko da doda, da razigra ove napred, uglavnom se sve svodilo na Suareza, a Sterling vrlo slabo i danas odigrao, pod hitno nam treba krilni napadac u januaru. Nemamo kreativca u sredini, to isto jebe ceo sistem, ne znam sto nije probao sa Susom da ga uvede u nastavku, Selvi je samo jos vise usporio igru i nicim nije doprineo.
Lose, jako lose, sledeca protiv Svetaca, to ako se ne dobije.....sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by saint View PostImamo Lallanu, Lamberta.....ima dosta dobrih igraca, ali skripi u odbrani i to nas j..ea i vi imate dobru ekipu, tako da uz malo srece i puno truda, opstajemo!
Gaston, Lallana ... imate jos par dobrih pojedinaca...
Sada ide januar ... valjda ce neko pojacanje na Vila Park !
Comment
Comment