Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kako god okrenes, novinare ne mozes nikako gotiviti.
    Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Ovaj dio gdje se pise da je rekao da nikad ne bi vodio drugi klub u Engleskoj osim Liverpool-a i za plasticne zastavice navijaca Chelsea je tacan mada ja mu ne zamjeram toliko jer tesko je biti tako dugo bez posla i onda odbiti ovakvu jednu priliku.Uglavnom svasta je napricao u proslosti,ali para vrti gdje burgija nece.

Spoiler
      Dear Rafa,
      Congratulations on your new job as Chelshit manager, We your lovers need your help as your now with our greatest friends(lol).
      Now you've the funds you've always needed, we need you to help 'them spend their money wisely by buying Stewart Downing(£25million) , Jordan Henderson(£30mi llion) , and Joe Cole(£20million ).
      Thank you, God bless.
      Yours sincerely,
      Lfc fans ♥

TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Ako bude nizao pobjede, necu biti u nekoj ekstazi ali ce mi biti svakako drago zbog igraca i zbog kluba jer se voli klub a ne likovi koji dolaze i prolaze. Ali ako bude tvrdoglav i ako ne bude rezultata, svaku priliku cu iskoristiti da natovarim konobara sa par epiteta. Cisto malo oduska da sebi dam.
        Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Meni samo nije jasno sto moraju bespotrebno da se umiljavaju navijacima sa tim decackim izjavama kad uopste nije mala sansa da ces u buducnosti demantovati samog sebe.
          Ionako si kralj u ocima navijaca osvojio si LS, i umesto da glumis gospodina ti palis masu, pa se posle desi ovo i svi te pljuju. Slazem se ja da njega verovatno boli uvo, ali kad vec imas sansu da budes smeker u zivotu zasto je ne bi iskoristio
          It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Originally posted by Joe Cole 10 View Post

Dosao covjek da posmatra ove manje klubove
            sigpic

Comment

• Originally posted by Troyanac View Post
              Dosao covjek da posmatra ove manje klubove
              Stvarno si interesantan,ovo je ludilo koliko se smijem ovoj sali ili sta je vec
              Last edited by AK47; 22-11-12, 22:21.
              Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• @ Troyanac

Nisu mi dragi ni United ni City , ali kad si vec postavio ovakav post evo nesto zanimljivo.

Mali klub na Old Traffordu sramoti veliki klub !

Uzivaj

Spoiler

Comment

• QPR confirm Mark Hughes sacked. Harry Redknapp appointment looks certain
                  Interesantno
                  sigpic
                  "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                  AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• QPR FC ‏@OfficialQPR
                    Queens Park Rangers Football Club has today (Friday) terminated the contract of manager Mark Hughes with immediate effect. #QPR

Jack ‏@footinho
                    QPR set to appoint Harry Redknapp as manager today according to The Telegraph.
                    'Arry se vraca na scenu...
                    sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                    -Jürgen Klopp

Comment

• Iznenadjen sam ovom odlukom.

Spoiler

Bice zanimljivo kako ce Redknapp odraditi posao. Ima dovoljno vremena da im spasi sezonu.

Comment

• Prva tekma protiv uniteda, ja se nadam haryevoj motivaciji bar da im bod otmu
                        sigpic
                        "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                        AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Nemoj da potpisuju do 18casova sutra, da odradimo prvo mec sa njima
                          sigpic
                          Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Logično je da daju čovjek šansu osvojiti naslov klupskog prvaka svijeta nakon što je donio historijski naslov u Ligi prvaka, ali ne! Rafa Benitez je pravi srećković koji bi mogao imati u svojoj biografiji dva naslova svjetskog klupskog prvaka, a da nijednom on nije bio taj koji je izborio nastup na tom tamičenju", zaključio je Ferguson.

Konacno da se i ja s njim slozim u necemu , ovo je divno rekao

Opa , Harry , sad ce QPR da se bori za LE , realno imaju strasan tim , mada je sad teska situacija
                            https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Vraca se i Henry James Redknapp

Ajmo QPR sutra do prve pobjede

Comment

• Raduje me povratak matorog alkosa u EPL.
                                It is not the violence that sets a man apart.
                                It's the distance he's prepared to go.

Comment

Working...
                                X