Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• I nakon svega, njemu opet Balo idiot ima prednost u odnosu na Dzeku koji nijednim postupkom nikad nije narusio sliku kluba. Osim sto je bolji igrac, ne trebam ni govoriti koliki je gospodin Dzeko na terenu za razliku od onog razmazenog krelca kojem se ni danas nije igralo.
    Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Пар текми....и можда има истине али без њега не могу да направе акцију да иоле вреди, тачније не могу да саставе два паса.

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
        Пар текми....и можда има истине али без њега не могу да направе акцију да иоле вреди, тачније не могу да саставе два паса.
        Ma mogu brate nego nece,boli ih kurac.Ekipa koja ima Teveza,Aguera,Yayu i Nasria nema sanse da ne moze napraviti akciju nego nece,svi su sebicni(evo vidio si kako Super Mario nece da doda Yayi loptu u zabije go,jednostavno nece i to namjerno).Ovo nije kolektiv nego skup kvalitetnih individualaca koji igraju prosto "na divljaka" pa sta bude.Dok ne dodje strucnjak,odnosno normalan covjek koji ce uvesti red i sistemski rad u ovu ekipu nema od toga nista,odnosno ima u okvirima PL-a,cim izadju iz toga batine u su im jer svi ostali rade na svojoj igri
        Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• истина....тотално лоше селектована екипа, чисто нагомилавање играча.

Comment

• Meni je drago sto im je on trener jer je svakako jedan od aduta da moj Chelsea bude prvi,ali kao covjek koji voli fudbal i koji uziva u toj igri mislim da bi strah i trepet bili sa Rafelom Benitezom;)

#the return

Comment

• Ма нек се рападну, иако их стално имам на тикетима, и веома ретко ми обарају исте (хвала им због тога ), не иде то да је одједном Сити клуб....искрено не волим те клубове који немају душу, увек ће ми Јунајтед, Ливерпул, Њукасл, Нотингем Форест, Милвол, ВЕст Хем бити испред.

Comment

• Pa zavisi kako gledas,ja i sada ima stari dres Zole i Lamparda(sezonu prije nego sto je dosao Roman) jer sam mnogo gotivio njihovu igru,igrali su totalno drugacije od ostalih...De Goey,Petrescu,Babayaro,Lebouef,Desailly,Denis Wise,Poyet,Tore Andre Flo,Le Saux,Zola i Deschamps...sigruno sam ih jos masu zaboravio,ali gotivan je Chelsea bio,barem meni,nije to uvijek bila ekipa sa parama

#the return

Comment

• Никада Славишу Јокановић да заборавиш, Петита, Ди Матеа, Џими Флојд Хасаблањка ;)
                  није Челзи баш као Сити, али од њега је све кренуло.

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
                    Никада Славишу Јокановић да заборавиш, Петита, Ди Матеа, Џими Флојд Хасаблањка ;)
                    није Челзи баш као Сити, али од њега је све кренуло.
                    Mario Stanic isto tako,ma samo sam nabrojao onako iz glave neka imena jer su mnogo simpaticna ekipa bila...

Naravno da nije Chelsea kao City,Chelsea je umio da igra u Europi i LS i ranije,kakav crni City to je smijesna ekipa bila dok ovi nisu dosli
                    Last edited by AK47; 27-10-12, 22:48.

#the return

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
                      Igrac utakmice Tevez.

Ovo je bila i najduza utakmica u istoriji PL.
                      Jesi siguran da je bila najduza , cini mi se da je Celzi-Noric prosle godine duze trajalo ali nisam siguran
                      Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Sutra bodrim svoje ljude uz stihove:

He gets the ball, he takes the piss
                        He wears the shirt of Matt Le Tiss
                        Rickie Lambert
                        Southampton's goal machine!!!!

Ocekujem brdo golova, nadam se da ce ih vise biti u mrezi Pevaca!

Comment

• Sudija govedo jedno, dabogda te tenk pregazio, mrs stoko jedna, cist gol ponistiti, pu!
                          sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Kakva je ono sramota, da li je moguce da nas sudije ovako sisaju vec godinama. Uzasno, nema dalje. Napsovao sam im se svega.
                            Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Familiju ti Marineru ..... Pa ovo vise nije normalno,koliko god da se trudimo oni nas kopaju sve dublje i dublje.
                              sigpic
                              http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

• Mariner i pomocnici da mi puse kurac, kakva stoka sve im jebem, dokle vise sudije da nas jebu?

Suarezova proslava
                                When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8

Comment

Working...
                                X