Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Istraživanje o cenama karata medju Engleskim klubovima:
_63549694_premiergraphic.jpg
A kompletan tekst:
http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/19922635
Comment
-
Debil. Neće taj zadugo pomoliti njušku na stadion. Plus što će vjerovatno biti nekih novčanih kazni, al' neka debila treba kazniti tako da mu ovo bude dobra škola.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Preofanzivna postava Totenhema, na sta li ce liciti njihova formacija tokom utakmice.Dembele se izgleda nije oporavio od povrede, pa ga nema ni na klupi.Sto se tice Celzija, ocekivanih startnih 11.Lampard i Staridz su bili upitni za mec, ali eto ih na klupi.
http://www.soccerway.com/matches/201...-club/1293758/
Comment
-
Nema ko da im drzi sredinu.Verovatno bi igrao Livermor da nije imao laksu povredu.
Do sad sam bio u tripu da su Bejl, Sigurdson i Dempsi u startnih 11, izbagovala stranica malocas i tek sad vidim Hadlstouna koji jedva da je igrao ove sezone.
Totenhem igra bez Dembelea i Bejla.Mora ovo Celzi da dobije.
Comment
-
Dobit ce ovo Chelsea lagano , nemaju Spursi 2 po meni najbolja igraca ..
I nije mi jasno zasto ne igraju ni Moussa , ni Gareth , nisu bili ni upitni ,a nema ih ni na klupi ..
Zna li neko zasto ?
Dembele je izasao na poluvremenu kad je igrao za Belgiju , pa kontam da je mozda povreda razlog neigranja danas , ali sta je s Baleom ?Last edited by Dale; 20-10-12, 13:30.
Comment
-
Originally posted by Dale View PostDobit ce ovo Chelsea lagano , nemaju Spursi 2 po meni najbolja igraca ..
I nije mi jasno zasto ne igraju ni Moussa , ni Gareth , nisu bili ni upitni ,a nema ih ni na klupi ..
Zna li neko zasto ?
Dembele je izasao na poluvremenu kad je igrao za Belgiju , pa kontam da je mozda povreda razlog neigranja danas , ali sta je s Baleom ?When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8
Comment
Comment