Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mogao je sudija mirne duse svirati penal, bilo je kontakta.
    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Mogao je ovo lagano svirati...:/

Dominira Liverpul,ali kao da vidim neku odbitu ili tako nesto za 1:2...
      I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Originally posted by z0La View Post
        Mogao je ovo lagano svirati...:/

Dominira Liverpul,ali kao da vidim neku odbitu ili tako nesto za 1:2...
        Bas to. -.-

Comment

• Dok sam jeo, cujem komentatora kako divlja i vidim da je Gerrard zabio. Vratim se da sto prije zavrsim sa jelom, dodjem do kompa - crna slika, stream puk'o. I normalno, kad sam ga ukljucio vidim da je 1:1 i da sam propustio gol.

LFC i dalje igra dosta hrabro ali vec sada vidim kako United postize gol u periodu od 85. minute pa nadalje...
          Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Suarez je ranije kenjao, pa sada moraju mu nogu odbiti da bi svirao penal.
            sigpic
            Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
            don't support us when we win."

Comment

• Manchester kriminalan. Kao da oni imaju igraca manje.
              sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

• Ko ovde ima igracha manje jbte...nemojteeee neku odbitu moolim vas...razocaracu se u fudbal...
                I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Nije ovo penal.

Comment

• JA NEMOGU DA VERUJEM PA STA JE OVO PA SAM JE PAO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Daj bre...ne svira ono nad Suarezom a svira ovo...imas li ti ochi jbte...
                      I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Ma ja...
                        Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Hahahaha, smiješno! Ne vrijedi pratiti ovo džaba se nervirati radi ovakvih stvari. Bravo sudija sjeme ti se zatrlo.
                          sigpic
                          Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
                          don't support us when we win."

Comment

• Hahaha, da li je moguce?
                            sigpic

Comment

• Sam se bacio!
                              Anaheim Ducks,Philadelphia Eagles,Orlando Magic,Crvena Zvezda,Liverpool,Valencija,Torino,KFC

Comment

• Ali ne to sam "bas" nama moralo dogiditi

Comment

Working...
                                X