Ako ima neki dobar highlights neka nam neko postavi ovdje. ;)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by KERSDRS View PostHazard je klasa, igracina, tata Mesiju i Ronaldu.
Ali stvarno 5 asistencija vec, posle 2 meca, pa da li je momak normalan bre... Ako nastavi u ovom ritmu 30 asistencija u sezoni mu ne gine...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Drogba View PostMeni je ovo ocaj zivi,jedino covek koji objasnjava zna se koji je.
Realno,Azar je jedni novi igrac u postav ove sezone tako da nisam ni ocekivao nesto leprsavo,ali Reading je objasnio kako se igra presing.
Comment
-
Da Brajkula Oskar je igrao prakticno na Mikelovoj poziciji samo naravno ofanzivnije.
Pa nas clan Tony ovde posle svake nase utakmice prica kako mi igrace cekamo na 30 m od gola i kako ne znamo da igramo presing. Niste svesni kolkiko sam pizdeo kad sam video da mi JEDVA prebacimo loptu na sredinu Redinga,jer su uvek trojica koji stiskaju odbranu. Ono je haoticno bilo,ne zna gde ko udara,ceh ne zna dal da ispuca,dal da baci teriju,Mikela udvojaju kad prima loptu okrenut licem 25m od naseg gola,pa nazad pa opet isto.
Pojacanje na krilu jednostano pod obavezno ako mislimo da se ukljucimo za titulu,jer sa ovim sastavom nemamo sanse.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostИ имам једно питање, да ли је неко запазио шта је играо Оскар у тренутку када је изашао Микел а ушао Стариџ до изласка Мате, када је стао на његово место или сам ја једини тај, или сам се, можда, нешто истриповао?sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Drogba View PostPojacanje na krilu jednostano pod obavezno ako mislimo da se ukljucimo za titulu,jer sa ovim sastavom nemamo sanse.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostШто на крилу, имате Марина кад се опорави, а и Стариџ може то ок да одигра, нзм зашто му Ди Матео даје овако мало минута? Ту може и Мата а Оскар да игра из Тореса, па ево и овај ол-раунд Рамирез...има решења за то место, само зависи шта овај Италијан жели.sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
-
Chelsea ni previse blistav, a ni los nesto specijalno, solidni su bili ali mora ovo mnogo bolje. Hazard je masina samo takva, lik ima brzinu, tehniku, kretnju i sve potrebno. Definitivno odlicno pojacanje za Chelsea i vec polako pocinje da opravdava ulozen novac.
Torresov gol je cini mi se iz cistog ofsajda, ali nisam siguran jer sam samo jednom provjeravao to.
Uglavnom ovog puta se Chelsea izvukao, ali u ova 2 kola do sada mi nisu pokazali neku igru koju treba imati prvak (nije ni United, ni City), ali to bi trebalo biti bolje kad se sve poslozi. Sljedece kolo im je protiv N'Castlea i to je vec pravi ispit.
Comment
Comment