Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nista ne mogu Moses-u.
    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
      Nista ne mogu Moses-u.
      A izvali sta mu pevaju Celsijevi navijaci: "Victor Moses, we'll see you next week!"... Odlican igrac...

Povukao se Celzi, bas bas igraju defanzivno, i kakva sansa Di Santa...
      sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
      -Jürgen Klopp

Comment

• Net mi nestaje tako da nisam odgledao ni minute utakmice, ali sam vidio Hazardovu asistenciju. Kakav majstor i kakva akcija! Bane hladnokrvno.

Rezultatom sam prezadovoljan. Da se ovo privede kraju i da se uzmu 3 boda.

Ako je Moses odlican kao sto pricate, sada se vidi zasto ga Robbie zeli, potreban nam je takav igrac.
        Last edited by bracala; 19-08-12, 15:27.
        Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Steta sto je Celsi rano poveo sa 2:0 jer su se sad povukli.Navijam da Vigan da gol odma na pocetku drugog pa da gledamo dobru utakmicu

Comment

• Originally posted by Powerslave View Post
            Steta sto je Celsi rano poveo sa 2:0 jer su se sad povukli.Navijam da Vigan da gol odma na pocetku drugog pa da gledamo dobru utakmicu
            Meni je extra utakmica.
            Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Originally posted by vladream View Post
              pa nije isto indirekt na ivici kaznenog prostora skroz iskosa i penal, tesko da to moze biti 1-1
              Kad golman izadje sa loptom u rukama izvan sesnaesterca ide direktan crveni karton, zbog toga je isto sto i penal.

Originally posted by Powerslave View Post
              Steta sto je Celsi rano poveo sa 2:0 jer su se sad povukli.Navijam da Vigan da gol odma na pocetku drugog pa da gledamo dobru utakmicu
              Odlicna utakmica, Vigan se uopste ne povlaci. Odavno nisam ovako uzivao sto se fudbala tice.
              sigpic

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
                Meni je extra utakmica.
                Normalno da ti je extra... Nisi ti navijac Wigana...
                sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Kako je jak Mozes na noge, uuuu.
                  Momak je zivotinja, jedva cekam da dodje u Celzi. Igracina bre.
                  sigpic

Comment

• Originally posted by Reise View Post
                    Kako je jak Mozes na noge, uuuu.
                    Momak je zivotinja, jedva cekam da dodje u Celzi. Igracina bre.
                    Kako stvari stoje, momak ostaje u Wiganu. Jbg, kad Celsi nece da plati 10m za ovog momka...
                    sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by Freshman91 View Post
                      Kako stvari stoje, momak ostaje u Wiganu. Jbg, kad Celsi nece da plati 10m za ovog momka...
                      Rece navijac Liverpool-a i ostade ziv
                      Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Jao Robbie zasto izvadi Edena...

Comment

• Nece se Toresu, izgleda da jos nije skinuo maler.
                          sigpic

Comment

• Neka je izasao,sta treba da ga ubiju ovi seljaci...

Steta sto ne udje ona Torres-ova,majstorski je provukao
                            Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                              Rece navijac Liverpool-a i ostade ziv
                              Mi nemamo vise para...

EPL Index ‏@EPLIndex
                              Maloney has been substituted but he's still attempted more passes (12) in the Final 3rd than any #CFC player. Mata tops #CFC with 8.
                              I delovao mi je Maloney uz Mosesa kao najopasniji igrac Wigana...
                              sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Pa Vigan i nema razloga da se povuce,normalno je da ce da napadaju Prvo poluvrijeme je daleko od loseg jer smo vidjeli 2 gola ali bi bilo mnogo bolje kada bi Vigan uvalio jedan.

Iznenadio me Tores,ocekivao sam da ce da padne onamo Svaka mu cast,ali mu se ne dade.

Comment

Working...
                                X