Nivo igre mu je 3-4 godine ispred svog godista.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
-
Ma decko je premocan potencijal, a tek ce biti igracina... Cudi me da on nije usao u ove nominacije, mada je relativno tesko izabrati mlade igrace, nekako mi je i glupo stavljati Balea npr u tu listu, nije on vise mlad, msm nije ni u najboljim godinama, ali nije za tu kategoriju vise.
Cek bre, a gde je Nastasic ???sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Powerslave View PostVjerujem da ce nagrada ili Bejlu ili Robinu.Ovaj prvi je jednostavno razvaljivao a ovaj drugi je dobrim dijelom razlog zasto ce Junajted osvojiti titulu.
Kerik je ove sezone bolji od svih PL veznjaka koliko god to nekome bilo smijesno.Osim njega,niko nije cijele sezone igrao na nivou.Bilo bi dobro da se i on okiti u inat dusmanimaSpoiler
Nema Matije,to je urotaTEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Ni Jacku ovde nije mesto, ovo je crkavica za Arsenal, da makar imamo nominaciju. Nastasic je trebalo umesto njega, a Welbecka neću da komentarisem. Voleo bi da uzme Benteke, vuče onu mucenu Villu, da nema njega, istupili bi iz PL."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Da li je moguce da je Bale ovoliki favorit prema kladionicama ? :
Gareth Bale 1.14
Luis Suarez 7.5
RVP 11
Michael Carrick 51
Juan Mata 51
Eden Hazard 126
Comment
Comment