Originally posted by Brajkula
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by miki7878 View PostKad si vec to stavio, kako reagujes kad navijaci zvezde ( koji ja nisam) tebi spomenu Bari?
Comment
-
Ajd zajebite price o guranju sudija ovo ono. Prvo go norwicha ne bi trebao da bude jer onaj crnjo pade sam preko sebe i dobise ljudo faul. Ako cemo onda pricat Walcott je trebao dobiti penal cim je usao. Penal cist ko suza, treci go je poguran. A ako pocnete pricTi o korneru kojeg nije bilo, e pa bilo ga je, tacno gdje treba Remzika je dotakao loptu i gurnu je u Snodgrasa..sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostKakva totalno nebitna tema i diskusija se ovde vodi...
Vladan vs Akan 1:0...
Sredina tabele i mirna lukaZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostNisam vidio to na moj racun,pa ne znam ako je tako argument mi je da je smijesni i jadni Poccettino od kada je preuzeo Svece imao svega tri poraza,a gospodin Adkins cak 9 + Poccettino pokvareni dobio i prebio City,Chelsea i Liverpool,a i Arsenal je nadigrao,pa cak i United na njigovom stadionu
Sredina tabele i mirna lukasigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
To sam ja onako cisto iz zajebancije postavio posto si ti pre toga imao jedan ironican komentar vezan za njega, pa je posle Vladan stavio onaj komentar. A Mvp mi dade reputejsn, negativni...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
Comment