Браво за Ливерпул и његов систем, шта ту има још да се каже.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by miki7878 View PostSudija im sudi 6 penala na 4 utakmice. Pomocni prvo mase korner kojinije bio , a posle toga opet mase sa "sto" metara da je penal. A za kraj kad mu je ofsajd ispred nosa, to ne vidi. Jebo ti Englesku ligu i engleski fudbal!!!"Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Ja ne znam da li sam sebi u životu nabio veći pritisak nego sada. I nije prvi put da me prodaje Liverpul, i stoka ga ponovo igra. Ne igra se bre nikad protiv ovih smešnih fenjeraša koji su zakovani za dno pa zakovani. Jebo me pas u dupe smrdljivo.Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Sta se svadjate,Everton ide u LSOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Mladen View PostJa ne znam da li sam sebi u životu nabio veći pritisak nego sada. I nije prvi put da me prodaje Liverpul, i stoka ga ponovo igra. Ne igra se bre nikad protiv ovih smešnih fenjeraša koji su zakovani za dno pa zakovani. Jebo me pas u dupe smrdljivo.
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostNe bih znao sta ovo treba da znaci...Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostМа ја читао овде постове, пише се о неком систему тамо у том Ливерпулу. Сад ја гледам и размишљам, реко Борусија има систем, Бајерн има систем, Барса има систем, па ваљда је овај њихов довољно добар да измлате Рединг мучни благо речено....боље да више не размишљам.Last edited by AK47; 13-04-13, 18:06.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostМа ја читао овде постове, пише се о неком систему тамо у том Ливерпулу. Сад ја гледам и размишљам, реко Борусија има систем, Бајерн има систем, Барса има систем, па ваљда је овај њихов довољно добар да измлате Рединг мучни благо речено....боље да више не размишљам.Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
Comment