Vertongen centrirao, niko iz Evertonove odbrane nije maltene ni krenuo ka lopti (valjda ocekivali da ce golman da izleti) i Adebajor uleteo..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Condition23 View PostRoss Barkley jedan od najvecih talenata Engleske <3 Negde sam pisao da obratite paznju na njega u buducnosti. Bice klasa!sigpic
Comment
-
Originally posted by KingEric7 View PostDecko je bio veci potencijal prosle nego ove godine. Dosta je stagnirao za godinu dana, sto zbog povreda, sto zbog nekih neuspelih pozajmica.Slican tip igraca ista predvidjanja za blistavu karijeru samo sto je ovaj zavrsio u nekom pabu gde mu pozajmljuju 2-3 funte za pivo. Ross me odusevio na jednoj tekmi za Lids gde je ubio sa pas igrom, pozicioniranje bilo perfektno, bas je delovao zrelo. Samo da glava bude cista i ubedjen sam da za njega nema zime.
Comment
-
Taman se ukljucujem na Everton i odmah pada gol. Tako je! Idemo ovo preokrenuti!Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostNije nista strasno za sada ali molim Boga da ne prodje kao Michael Johnson iz City-aSlican tip igraca ista predvidjanja za blistavu karijeru samo sto je ovaj zavrsio u nekom pabu gde mu pozajmljuju 2-3 funte za pivo. Ross me odusevio na jednoj tekmi za Lids gde je ubio sa pas igrom, pozicioniranje bilo perfektno, bas je delovao zrelo. Samo da glava bude cista i ubedjen sam da za njega nema zime.
sigpic
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostDobro igra Tottenham,fino grade akcije...nekako kad je Bale tu svi ocekuju od njega nesto pa sama igra skroz stagnira
Hocemo li dati gol danas...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Lele breeee!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment