Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ajmo stivi sad
    Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".

Comment

• penal!

Stiv Dži masjtorski!
      Деца смо Новог Сада сви те Звездо волимо..

Comment

• Ajmo Stiviiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Sad samo pametno i ne treba se preterano povuci, uvek tako primimo gol.
        sigpic

Comment

• Stive G!!!
          sigpic
          "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
          AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Tako bre.

Oh Steven Gerrard!!!
            Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Sad treba zadrzati Balea i Dembelea.

Comment

• Jel ovo bio penal?
                Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                  Jel ovo bio penal?
                  Ja mislim da jeste, mada mogao je dosuditi par minuta ranije nad Sturridgom.

Comment

• Па где ћеш Муса на Џерарда си дрогиран ? Како му је шмекерси одузео лопту

Comment

• Originally posted by Scouser View Post
                      Ja mislim da jeste, mada mogao je dosuditi par minuta ranije nad Sturridgom.
                      Ono prije par minuta nad Sturridgeom je samo mogao biti zuti za njega,a i ovo koliko sam ja vidio nije bio penal

#the return

Comment

• Ako LFC ovo dobije, mogu Bogu samo da zahvale. Ubio ih je Tottenham, ne znaju verovatno ni oni sami kako gube..Btw, nigde veze sa penalom..
                        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                          Ako LFC ovo dobije, mogu Bogu samo da zahvale. Ubio ih je Tottenham, ne znaju verovatno ni oni sami kako gube..Btw, nigde veze sa penalom..
                          Bio je penal, Asu se zaleteo po svom obicaju kao manijak, ima ih takvih koliko hoces u karijeri.

Srecno ce biti ako izdrzimo ali i zasluzili smo da se vrati sto zbog ove, sto zbog prosle sezone. Red je da i mi dobijemo kad igramo lose. A koliko god da smo losi, karakter je pokazan konacno do odredjene mere.
                          sigpic

Comment

• Pronosale vile LFC danas,ali jbg dosta puta nisu imali srece pa su valjda zasluzili...

Meni dosta od fuce danas,ono sto je Moussa radio je nevjerovatno,po 4-5 igraca brat drzi i to s krila,mada je barem 5 pozicija mijenjao u toku utakmice,Gilfy je morao zabiti za 3:1 i cao...mnogo srece za Brendana danas,nista on uradio nije da bi se ovaj rezultat promijenio

Nash,pogledat cemo snimak ponovo,ali ono penala vidjelo nije ako cemo realno
                            Last edited by AK47; 10-03-13, 18:50.

#the return

Comment

• jos 30 sekundi
                              Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".

Comment

• To je samo mali Tottenham.
                                Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.

Comment

Working...
                                X