Originally posted by AK47
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by chofy88 View PostTo je jasno kao dan Iskreno mislim da Matija nije nimalo iza Varanea, cak je i konstantniji ove sezone, a i jedno je igrati odbranu u Realu u Spaniji a sasvim drugo konstantno igrati u odbrani bilo kog tima il PL.
Matija je imao dosta slabih partija ove sezone,ali to ne umanjuje njegov potencijalZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostIza ipak,onaj Messija i Iniestu u dzep stavi i ne pravi faulove,zabija i golove...nije jos Nastasic taj nivo;)
Matija je imao dosta slabih partija ove sezone,ali to ne umanjuje njegov potencijalsloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by chofy88 View PostNisi u pravu, svaka cast decku za dvomec sa Barsom, gol nijedan nije dao u Ligi, odigrao je samo 10 meceva, znaci da nije bio prva opcija Sad je u odlicnoj formi, i siguran sam da nije bolji od Matije
Matija je protiv najvecih protivnika bio dosta tanak,ali ima ogromno samopouzdanje i to ce da se nadoknadiZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Meni je Nastasic uz Zabaletu najkostantniji igrac Sitija ove sezone. Jeste iza Varanea ali ne mnogo+igra vise od Rafaela. Bukvalno od kad je stigao je istisnuo Leskota i ostale iz I postave i nastavio je samo napred. Cak i ako je imao slabije partije nije dao da se to odrazi na njega i ide samo uzlaznom putanjom. Varane ono sto je odigrao je bilo sjajno naravno ali nije toliko iznad Matije.sigpic
Comment
-
Ma za mene je ipak dosta iznad i to iz vise razloga...
Matija je igrao skoro svaku utakmicu u LS,a realno skoro svaku je lose igrao...Varane je igrao manje od njega,ali on od kada je dosao odigrao je mozda jednu ili dvije slabije utakmice i to je to
Inace stvarno gotivim Matiju,ali Varane mi se ne moze porediti ni s kim,savrsenstvo od igracaZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Ih Akane, pa Rafael vec veteran, pricamo o mladim igracima ovde... Tu je ovaj mali bek iz Milana, ne znam je l' levi ili desni, ali opet, Wilsherica je pomenuo Auriera, za kojeg nemam sumnje da ce biti zver...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Wilshere_10 View PostDe Sciglio Freshko, De Sciglio se zove taj maestro.
Ali ipak samo Rafael Varane,gospodin covjekZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
U svakom slucaju ne vidim boljeg stopera za svoje godine od njih dvojice.
Kiksao bi i Varane da je igrao od starta sezone i da ima pritisak kao Matija, ne brini Akane. Slazem se da je bolji ali Matija je imao mnogo tezi zadatak i dalje je ostao standardan.sigpic
Comment
-
Originally posted by KingEric7 View PostU svakom slucaju ne vidim boljeg stopera za svoje godine od njih dvojice.
Kiksao bi i Varane da je igrao od starta sezone i da ima pritisak kao Matija, ne brini Akane. Slazem se da je bolji ali Matija je imao mnogo tezi zadatak i dalje je ostao standardan.
Nastasicu konkurecija raspali Kolo i krkan Lescott,ne racunam Kompany ciji nisam fan nikako jer je on kao prva opcija i kapiten
Pa kud ces veci pritisak od dva Klasika i UnitedaZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Akane, ocigledno se ne slazemo u jednom detalju a to je udaljenost Matije od Rafaela . I mislim da sa tim najbolje zavrsimo ovu diskusiju.
Inace kako god da se zavrsi sezona, ko god uzme titulu/ispadne/udje u LS najveca misterija ce mi biti kako je Liverpul, na Enfildu, izgubio od Aston Vile 0-3? Pa ljudi ne mogu povezu 4 pasa. Ono je strasno, Siti samo sedi nazad, igraci Vile se dodaju na oko 40m od njihovog gola i vracaju loptu svom golmanu...sigpic
Comment
Comment