Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Wilshere_10 View Post
    Auuu bre, ocemo li i mi sa Wadom u Dunav?
    Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Originally posted by Ivan Piper View Post
      To ce se vjerovatno i desiti.
      Izgleda da nece...

James Pearce ‏@JamesPearceEcho
      Told there is no chance of Benayoun coming back.
      Navodno je on postao opcija sada ako Dempsi ne dodje.

Jack Sear ‏@Jack_Sear_
      Smokescreen, then. Probably for Sturridge.
      Upravo tako...
      Last edited by Freshman; 31-08-12, 17:33.
      sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
      -Jürgen Klopp

Comment

• Ja sam znao da je Mancini onako lud pomalo, al da pukne ovolike pare...
        sigpic

Comment

• Ma dobar je igrac Javi Garsija, samo ne vredi ovolike pare. On ce biti u prvoj verovatno, jer tesko da su Rodwell i Barry neka konkurencija, a posto je placen koliko je placen to je sigurno. Ali meni jedna stvar ne ulazi u glavu, zasto kog djavola niko nije pokupio M'Vilu, samo mi to nije jasno ??
          sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by Freshman91 View Post
            Ali meni jedna stvar ne ulazi u glavu, zasto kog djavola niko nije pokupio M'Vilu, samo mi to nije jasno ??
            Ceka M'Vila da ga Venger usvoji da mu bude tatica Ljubav je to, jos Francuzi.
            sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Evo sad citam da ce cijena za Garcia-u ipak biti nekih 16 miliona funti,to je opet dosta pristojnije...
              Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

Ma dobar je igrac Javi Garsija, samo ne vredi ovolike pare. On ce biti u prvoj verovatno, jer tesko da su Rodwell i Barry neka konkurencija, a posto je placen koliko je placen to je sigurno. Ali meni jedna stvar ne ulazi u glavu, zasto kog djavola niko nije pokupio M'Vilu, samo mi to nije jasno ??
                Arsene ulozio VETO
                sigpic
                "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                  Evo sad citam da ce cijena za Garcia-u ipak biti nekih 16 miliona funti,to je opet dosta pristojnije...
                  To je 8m funti manje, kako je neko mogao da promasi cenu transfera ??? Ovo je vec druga prica.
                  sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• ...
                    Damiao and Yossi will not be happening. Dempsey also unlikely. Sturridge is the one that #LFC are working hard on it seems
                    Plavi, davajte tog Staridza vamo, nemojte da nas nervirate vise. Romane, buraz, kupi nesto drugo jesi li lud? Davaj tog Staridza

Comment

To je 8m funti manje, kako je neko mogao da promasi cenu transfera ??? Ovo je vec druga prica.
                      Ne znam kako je moguce,ali brzo cemo saznati jer je izgleda sve dogovoreno...

Damiao vjerovatno nece ici nigdje danas
                      Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Spurs fans have been having a laugh at the expense of Maicon on the news of his arrival at Man City (see picture below). Maicon was, of course, famously roasted by Gareth Bale in two Champions League ties two seasons ago.

Umirem od smeha ali umirem
                        sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Originally posted by Ivan Piper View Post
                          To ce se vjerovatno i desiti.
                          Hvala Bogu pa neće, nisu naši toliko ludi. Demantovani su svi navodi o prelasku Benaoyuna u Liverpool tako da ništa od njega, a vrlo vjerovatno ništa ni od Damiaoa. Dakle ostala je naša stara meta Dempsey sa kime se povezujemo već nekoliko mjeseci, te Sturidge ili će nam Rodgers ipak spremiti neko iznenađenje.

LFC's actively looking to move on Joe Cole, expect him to leave late tonight if a deal can be done in time.
                          sigpic
                          Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
                          don't support us when we win."

Comment

• Evo ja se najzad vratio sa mora... taman pred kraj prelaznog roka!

Bice burno do kraja, cini mi se da se Tottenham opasno pojacava... barem sam toliko uspeo da pohvatam posto sam pratio u basu preko telefona.

A sto se mog United-a tice, vidim spominje se Lass.

BTW pratio sam u Grckoj mec Liverpool-City, i bila su dva grcka navijaca u dresovima Liverpula... Skakali su po celom kaficu, ali na kraju dzaba. ;) I po prvi put sam gledao utakmicu u HD rezoluciji, prosto je bedno sada vratiti se na SD!

Comment

• Originally posted by Condition23 View Post
                              Da me ubijes ja ne znam... Hahhaha kakvi ste lesinari, svi me to pitaju dobra neka u pm ali nemam pojma kako ja imam ovu sliku ne secam se. Mogao bi Celsi da je dovede za ,,fizioterapeuta'' da olaksa koliko toliko Evi posao, jadna zena...polomi se.
                              Christine Barnum,model

Comment

• Navijaci Liverpula, dolazi nam samo Dempsi. To je to.

Comment

Working...
                                X