Originally posted by Wilshere_10
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Ivan Piper View PostTo ce se vjerovatno i desiti.
James Pearce @JamesPearceEcho
Told there is no chance of Benayoun coming back.
Jack Sear @Jack_Sear_
Smokescreen, then. Probably for Sturridge.Last edited by Freshman; 31-08-12, 17:33.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Ma dobar je igrac Javi Garsija, samo ne vredi ovolike pare. On ce biti u prvoj verovatno, jer tesko da su Rodwell i Barry neka konkurencija, a posto je placen koliko je placen to je sigurno. Ali meni jedna stvar ne ulazi u glavu, zasto kog djavola niko nije pokupio M'Vilu, samo mi to nije jasno ??sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostAli meni jedna stvar ne ulazi u glavu, zasto kog djavola niko nije pokupio M'Vilu, samo mi to nije jasno ??
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostMa dobar je igrac Javi Garsija, samo ne vredi ovolike pare. On ce biti u prvoj verovatno, jer tesko da su Rodwell i Barry neka konkurencija, a posto je placen koliko je placen to je sigurno. Ali meni jedna stvar ne ulazi u glavu, zasto kog djavola niko nije pokupio M'Vilu, samo mi to nije jasno ??sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostEvo sad citam da ce cijena za Garcia-u ipak biti nekih 16 miliona funti,to je opet dosta pristojnije...sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostTo je 8m funti manje, kako je neko mogao da promasi cenu transfera ??? Ovo je vec druga prica.
Damiao vjerovatno nece ici nigdje danasZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by Ivan Piper View PostTo ce se vjerovatno i desiti.
LFC's actively looking to move on Joe Cole, expect him to leave late tonight if a deal can be done in time.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Evo ja se najzad vratio sa mora... taman pred kraj prelaznog roka!
Bice burno do kraja, cini mi se da se Tottenham opasno pojacava... barem sam toliko uspeo da pohvatam posto sam pratio u basu preko telefona.
A sto se mog United-a tice, vidim spominje se Lass.
BTW pratio sam u Grckoj mec Liverpool-City, i bila su dva grcka navijaca u dresovima Liverpula... Skakali su po celom kaficu, ali na kraju dzaba. ;) I po prvi put sam gledao utakmicu u HD rezoluciji, prosto je bedno sada vratiti se na SD!
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostDa me ubijes ja ne znam... Hahhaha kakvi ste lesinari, svi me to pitaju dobra neka u pm ali nemam pojma kako ja imam ovu sliku ne secam se. Mogao bi Celsi da je dovede za ,,fizioterapeuta'' da olaksa koliko toliko Evi posao, jadna zena...polomi se.
Comment
Comment