Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kakav bre Matin O'Neill, covek potrosio boga oca u jednoj Villi, da bi onda izveo drugi sastav u LE, jer se kao fokusirao na borbu za top 4 u Engleskoj, i na kraju naravno ispusio na obe strane. I onda stvarno na jadan nacin dao otkaz, pred sam pocetak sezone, kao nezadovoljan ulaganjem... Evo sad i u Sunderlandu potrosio 30M i dobio otkaz, katastrofa igra... Proslo je njegovo vreme jos dok je bio u Villi, a sad pogotovo... Sa Celticom je bio najbolji...

Moyesa svi hvale, ali da se ne lazemo, i on je trosio brda para, pogotovo u prvih 5/6 sezona, to su sve neki transferi tipa Andy Johnson 11M, Yakubu 15M, Fellaini 21M, nisu to male pare, a pritom se stalno govori kako radi bez budzeta??? A realno Fellaini moze se reci tek sad vredi 21M, prethodne cetiri sezone bio solidan veznjak i nista vise od toga...U svakom slucaju Moyes spada u top 5 trenera u Engleskoj, ali je i on mogao vise, pre svega mislim da je mogao neki kup da osvoji, ili nesto u LE na foru Fulhama od pre par godina...
    sigpic

Comment

• Originally posted by Freshman91 View Post
      Kakav si ti kralj...

Ulaganje samo prve sezone i to kada su prodali Berbu za 35m i Kina uvalili Liverpoolu za 20m, naravno da su te sezone trosili i doveli precenjene igrace tipa Bentley, Pavlicenko, pa su bili ocajni. Luka je isto tako dosao, i on se dokazao. Posle toga nisu dali za jednog igraca vise od 10m, izgradio covek ekipu i to sjajnu. Malo li je 1/4 finale LS u debitantskoj sezoni ??? Tebi je to simpaticno ??? Di Mateo je dobar trener, ali titula je zaista srecno osvojena i potpuno neocekivano.

Nije Brajan nego Brendan. Covek se dokazao prosle sezone u Svonsiju i ove godine sjajno uvodi sistem, ide mu sjajno. To sto se desi kiks, jbg, nije on cudotvorac.

Kakve veze ima zasto Roman oce/nece da uzme trenera iz PL ??? Kakve veze to ima, objasni mi ??? Kad moze da dovede Moua, ne kapiram te jbt. Pricas samo ova tri sjajni ovi ostali ni za onu stvar...

Mnogo brkas neke pojmove, ne znas ni ti sta hoces da kazes...
      Моуа доводи следеће сезине, видео човек са ким може да се радује...јок довешће мајстора Харија, па не дрогира се Роман.
      Цениш да ће БРАЈАН догодине да се развесели и да упадне у топ4, ја сумњам, али ајде уводи систем, није чудотворац да победи Саутемптон...слажем се.
      Да не дужимо: но1 Алекс Фергусон, но2 Арсен Венгер, но3 Мојес....остали крећу да се броје од но8 јер су место број 4, 5, 6 и 7 непопуњени усред недостатка кадра. Доћи ће догодине Могу да поремети то, лупа шамаре редом "стручњацима" у лиги, мало привлачи шире народне масе својим "испадима" и тако, велики господин Моу. Маните се уздизања ових осталих квази менаџењра, то је исто као кад бих ја рекао да је у Италији Гасперини мајстор и тако слични, типа изгубљени Страмаћони и то.

Comment

• Originally posted by Tony_G View Post
        Moyesa svi hvale, ali da se ne lazemo, i on je trosio brda para, pogotovo u prvih 5/6 sezona, to su sve neki transferi tipa Andy Johnson 11M, Yakubu 15M, Fellaini 21M, nisu to male pare, a pritom se stalno govori kako radi bez budzeta??? A realno Fellaini moze se reci tek sad vredi 21M, prethodne cetiri sezone bio solidan veznjak i nista vise od toga...U svakom slucaju Moyes spada u top 5 trenera u Engleskoj, ali je i on mogao vise, pre svega mislim da je mogao neki kup da osvoji, ili nesto u LE na foru Fulhama od pre par godina...
        To sto je on potrosio, ne moze se meriti sa parama koje su ostali jaci klubovi trosili, meriti se ne moze, a on je opet pored tih zveri, uspeo da bude 4. jednom, i nije usao u LS jer je Liverpool osvojio te sezone a bio 5. kada je i doneto po prvi put takvo pravilo. U vrhu toliko dugo biti je zaista velika stvar. Pogledaj balans, Everton tih godina bio u minusu nekih 22m u proseku, i to od one sezone kada su prodali Rooneya, a pogledaj top4 koliko su trosili. Fellaini je bio ogroman talenat tada bio, Fergie ga je hteo te sezone, ali ga je Moyes "ukrao" i nije on bio samo solidan veznjak, vec je bio underrated i niko uopste nije ni obracao paznju na njega, a imao je sjajnu debitantsku sezonu. Sledece dve sezone povrede su ga mucile ali i dalje je bio vise od solidnog. Prosle je kidao, a ove je pokazao koliko je mocan i napadu. Te pare su se itekako isplatile. Johnsona su uzeli za 9m, prodali ga za 11m, a nije bio toliko los, Yakubu prosle sezone 17 golova...

Ali glupo je reci da je on trosio neke nenormalne pare, u odnosu na ostale, to je sprdnja novac, a poslednje tri godine u plusu su i to debelo sto se tice transfera, i opet nema budzet, dakle prodaje igrace da bi kupovao.

Za O'Neilla se delimicno slazem, jak je bio u Aston Villi, ali trosili su oni( i to vise od Evertona), imali su rezultat nije da nisu, ali O'Neilla je vreme pregazilo, vidi se to i u rezultatima Sunderlanda...
        sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
        -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
          Моуа доводи следеће сезине, видео човек са ким може да се радује...јок довешће мајстора Харија, па не дрогира се Роман.
          Цениш да ће БРАЈАН догодине да се развесели и да упадне у топ4, ја сумњам, али ајде уводи систем, није чудотворац да победи Саутемптон...слажем се.
          Да не дужимо: но1 Алекс Фергусон, но2 Арсен Венгер, но3 Мојес....остали крећу да се броје од но8 јер су место број 4, 5, 6 и 7 непопуњени усред недостатка кадра. Доћи ће догодине Могу да поремети то, лупа шамаре редом "стручњацима" у лиги, мало привлачи шире народне масе својим "испадима" и тако, велики господин Моу. Маните се уздизања ових осталих квази менаџењра, то је исто као кад бих ја рекао да је у Италији Гасперини мајстор и тако слични, типа изгубљени Страмаћони и то.
          Bitno je da si rekao da su oni za Cempionsip, to je samo bitno... Hoces da kazes da je Southempton losa ekipa ??? Sto se ostalih kikseva tice, to je normalno, mlada ekipa. Ne znam ja sta ce on da uradi sledece sezone, to zavisi od pojacanja, a Liverpool ima najmladji tim u ligi, uveo klince, imao muda to da uradi, i ima dobre rezultate, sistem se uspostavlja i sledece sezone cemo videti. Strucnjak je to, rezultati sa Svonsijem stoje iza njega.

Ne mora Roman da dovede Harija, moze Laudrupa da dovede, i sramota me je da njega nisi naveo u ovu kategoriju rekavsi da su brojevi 4,5,6 i 7 nepopunjeni... BR je za Stramu Mou licno, kao i Clark, Laudrup itd. Tu je i Pochetinno koji me je prijatno iznenadio. I AVB si zaboravio...
          sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

Bitno je da si rekao da su oni za Cempionsip, to je samo bitno... Hoces da kazes da je Southempton losa ekipa ??? Sto se ostalih kikseva tice, to je normalno, mlada ekipa. Ne znam ja sta ce on da uradi sledece sezone, to zavisi od pojacanja, a Liverpool ima najmladji tim u ligi, uveo klince, imao muda to da uradi, i ima dobre rezultate, sistem se uspostavlja i sledece sezone cemo videti. Strucnjak je to, rezultati sa Svonsijem stoje iza njega.

Ne mora Roman da dovede Harija, moze Laudrupa da dovede, i sramota me je da njega nisi naveo u ovu kategoriju rekavsi da su brojevi 4,5,6 i 7 nepopunjeni... BR je za Stramu Mou licno, kao i Clark, Laudrup itd. Tu je i Pochetinno koji me je prijatno iznenadio. I AVB si zaboravio...
            Господин.

Страма је крш то је једино где се слажемо. А што се тиче Лаудрупа, АВБ, господин Моу има рекацију на све то

Може Роман и АВБ-а да доведе, као што јесте, па смо видели колико се веселио.... ;)
            Last edited by Brajkula; 05-04-13, 17:38.

Comment

• Nije data sansa AVB-u, sutnuli ga posle pola sezone, da je ostao sledece sezone i da je sada menadzer, budi uveren da bi se Celsi sada borio za sam vrh a ne za 4. mesto... I uvek ljudi zaboravljaju kakvu je on dominaciju uspostavio sa Portom one sezone, jedan od najjacih fudbala igranih tada...

Laudrup se pominjao kao potencijalna zamena za Moua, pa ti vidi...;)
              sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

Nije data sansa AVB-u, sutnuli ga posle pola sezone, da je ostao sledece sezone i da je sada menadzer, budi uveren da bi se Celsi sada borio za sam vrh a ne za 4. mesto... I uvek ljudi zaboravljaju kakvu je on dominaciju uspostavio sa Portom one sezone, jedan od najjacih fudbala igranih tada...

Laudrup se pominjao kao potencijalna zamena za Moua, pa ti vidi...;)
                Која је сад ово прича, шта, па да нису шутнули Муриња након пораза од Розенбурга сада би Челзи имао 3 Лиге Шампиона, не само једну, то је та нека прича, мани се тога....
                Што се тиче Лаудрупа, имаш моје извињење, погрешио сам, Роман се дефинитивно дрогира

Comment

Која је сад ово прича, шта, па да нису шутнули Муриња након пораза од Розенбурга сада би Челзи имао 3 Лиге Шампиона, не само једну, то је та нека прича, мани се тога....
                  Што се тиче Лаудрупа, имаш моје извињење, погрешио сам, Роман се дефинитивно дрогира
                  Vrlo verovatno... Uzeo si najnemoguciji tim za komparaciju i dovodjenje potencijalnih trenera, Rus koji ih menja kao na traci. Ne mozes menjati tako brzo trenera, dok ovaj uspostavi sistem, treba minimum godina dana. Nikad nisam za otpustanje trenera koji barem jednu sezonu ne vodi ekipu.

A ovo za Laudrupa, da shvatim kao ironiju ???
                  sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by freshman91 View Post
                    a ovo za laudrupa, da shvatim kao ironiju ???
                    схвати брат мој како желиш, поента је да он још није ранг са мојом топ3 у пл. нико не спори да су то добри тренери (твој брајан, па лаудруп и та екипица) али за копље испод, од прве двојице и два, три. немој да се вређаш то је само моје мишљење, више сам пута написао да мојеса готивим и превише, а он ми стварно даје повода за тако нешто, у осталом евртон кад имам времена да погледам, погледам првенствено због њега.
                    ето да смирим мало лопту, пошто сам се поприсно развеслио, јбг мора мало да се запали ситуација, бојкотујете ми са постовањем у најпопуларнијој теми, докле да вас опомињем

Comment

• Fresh, nisam ni rekao da je Moyes trosio nenormalne pare, samo da ipak nije tako malo trosio kao sto se govori...
                      Ovo da Chelsea nije dao sansu AVB-u uopste nije tacno, imao je itekako sansu, ali nije znao da je iskoristi, covek sutnuo Lamparda iz ekipe najmanje 2 godine pre vremena, evo sad godinu dana kasnije i dalje igra vrhunski, aj da je doveo neke WC igrace pa da im Lampard bude izmena u 33-oj godini, nego ga on menja Meirelesom i Maloudom??? Nije znao gde udara AVB u Chelsea-ju... On u odredjenim uslovima moze da dominira, kao sto je to uradio sa Portom, a iskreno svidja mi se i ovo sto radi sa Tottenhemom, cak mi nije daleko od trenera sezone u PL, ali sa Chelsea-jem se osramotio...

Btw, Steve Clarke je vrhunski strucnjak, Laudrup je za sada pokazao sjajno znanje u prelaznim rokovima, na taktickom planu je samo nastavio tamo gde je Rodgers stao, tako da taj deo za sada ne moze da se proceni...
                      sigpic

Comment

схвати брат мој како желиш, поента је да он још није ранг са мојом топ3 у пл. нико не спори да су то добри тренери (твој брајан, па лаудруп и та екипица) али за копље испод, од прве двојице и два, три. немој да се вређаш то је само моје мишљење, више сам пута написао да мојеса готивим и превише, а он ми стварно даје повода за тако нешто, у осталом евртон кад имам времена да погледам, погледам првенствено због њега.
                        ето да смирим мало лопту, пошто сам се поприсно развеслио, јбг мора мало да се запали ситуација, бојкотујете ми са постовањем у најпопуларнијој теми, докле да вас опомињем
                        Brate, nije rang, ali izricito si rekao da nema kadrova u PL, kako nema ??? Pa si rekao da od "pegavih" nema niko sem ove dvojice, a da su ostali za Cempionsip, pa to je uvreda. Laudrup sad da ga bacis u Inter, napravio bi sjajan posao. Laudrup se nije dokazao toliko, nema iskustvo, ali kao strucnjak Moyes nije previse jaci od njega da bi tako pricao, za klasu, dve, tri jaci ovaj, glupost. Moyes ima godine iza njega i iskustvo i samo je zato ispred.

EDIT: Pa boze Tony, nema menadzera koji nije trosio u PL. A o ne trosenju se prica ovih par sezone, gde je Everton na ivici egzistencije, njihov vlasnik sam rekao da nema budzeta osim ako ga oni ne stvore prodavanjem igraca.

A sto se tice AVB-a, secas se da sam prvi rekao da je rano za AVB da ide u jaci klub, secas li se ??? Njemu je trebalo iskustvo, i prerano je otisao posle samo jedne sezone u Portou. Sam tim Celsija igra bas slabo vec dve godine, kako ih gledam nista se ne menja, a menadzeri se menjaju kao na traci. Trebalo je imati strpljenja. Uzeo si ga na zub zbog Lampsa, a Lamps nije da nije igrao uopste, nemoj preterivati. Stedeo ga je AVB, pa ne moze Lamps u svojim godinama da igra puno... I na osnovu tog "iskustva" u Celsiju, ima rezultate u Spursima...
                        Last edited by Freshman; 05-04-13, 18:13.
                        sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

Сад си лупио једва си остао жив.
                          Originally posted by Tony_G View Post
                          I rest my case.
                          sigpic

Comment

• Originally posted by freshman91 View Post
                            brate, nije rang, ali izricito si rekao da nema kadrova u pl, kako nema ??? Pa si rekao da od "pegavih" nema niko sem ove dvojice, a da su ostali za cempionsip, pa to je uvreda. Laudrup sad da ga bacis u inter, napravio bi sjajan posao. Laudrup se nije dokazao toliko, nema iskustvo, ali kao strucnjak moyes nije previse jaci od njega da bi tako pricao, za klasu, dve, tri jaci ovaj, glupost. Moyes ima godine iza njega i iskustvo i samo je zato ispred.
                            нема од пегавих....лаудруп, авб ти који се наводно кољу са топ3 нису пегави. пегавци су резервисани за средњу класу клубова, са стране се доводе мајстори како би направили напредак у клубу. мада шта фали, ч-шип је кул лигица, неки кажу и најјача друга лига на свету, ја се чак и слажем, лепо је и ту ђускати, нека данца, жабара, португалца, француза и тсл. да примењују знање ка подизању клуба на виши ниво.

интеру после страме добро дошао и ли кларк, колико је страмаћони срамна персона.

Originally posted by kingeric7 View Post
                            i rest my case.
                            опуштено, сад ћу и ја, није ми још досадило :d

Comment

• Od "pegavih" mislim da ces se iznenaditi koliko ce Rodgers podici klub na visi nivo, a nadam se da ce i Clarke imati priliku za tako nesto u nekom vecem klubu, u West Bromu nema bas sredstava za neko znacajnije podizanje, mislim da im je 7/8 pozicija za sada maksimum...
                              Uopste se ne bih bunio da ga Roman dovede, i to pre Mourinha...
                              sigpic

Comment

• Originally posted by Tony_G View Post
                                Od "pegavih" mislim da ces se iznenaditi koliko ce Rodgers podici klub na visi nivo, a nadam se da ce i Clarke imati priliku za tako nesto u nekom vecem klubu, u West Bromu nema bas sredstava za neko znacajnije podizanje, mislim da im je 7/8 pozicija za sada maksimum...
                                Uopste se ne bih bunio da ga Roman dovede, i to pre Mourinha...
                                Волео бих, недостаје један Ливерпул Лиги Шампиона, није то такмичење исто са њима и без њих, као што је случај био и са Јувеом до ове године.

Comment

Working...
                                X