Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Man City: Hart, Zabaleta , Nastasic, Lescott, Clichy, Milner, Garcia, Barry, Silva, Dzeko, Aguero
    subs: Pantilimon, Rodwell, Kolarov, Sinclair, Nasri, Tevez, Maicon
    Tanka bolje reći nikava odbrana građana, Lescot-Nastasić mislim da bi ovo Liverpool trebao iskoristiti. Još lehavi Garcia u prvih 11, bgm sve su prilike da će nakon ovog kola titula biti riješena

Comment

• U PL i 10 bodova 13 kola do kraja nije mnogo.

Siti je prosle nadoknadio 8 u poslednjih 5.

Far from over.
      sigpic

Comment

• Da nije Popov ispao seljak(vidi se da je sa nasih prostora) tesko da bi Totenhem mogao da osvoji tri boda.Pevci su u velikom problemu, ne samo sto su neefikasni u prethodnih par kola, nego mi se cini da ce barem mesec dana ostati bez Defoa, mozda i vise od toga.U jednom kadru se videlo da drzi staku.Jos ako Togo veceras eliminise Burkinu Faso, igrace i bez Adebajora sledece subote protiv Njukasla.Jeste to da su prisli Celziju na bod, a pobegli Arsenalu na 4 ne deluje mi da ce tu prednost moci da odrze u sledecih mesec dana i da bi lako mogli da padnu sa tog cetvrtog mesta.

Comment

• Maricu, tu upada Dempsey koji igra bukvalno sve pozicije u timu, mislim da nece biti problem, pogotovo sto je Defoe u kanalu, pa je on i bolje resenje u ovom momentu u napadu. Otuda 3 meca zaredom remiji, nema golova od onih koji treba da realizuju. Cak i sa poprilicno losom igrom u protekla 3-4 kola, Spursi uspevaju da ostanu nepobedjeni na poslednjih 10 ligaskih duela.
          sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
          -Jürgen Klopp

Comment

• Moze i Musa da igra poluspica po potrebi.

Dempsi mi je danas delovao bezopasno i nije bio prava pretnja po gol, njegova forma mi je u poslednjih par utakmica u blagom padu.Izvuklo ih je soliranje Bejla, ali nece biti takav slucaj sledeci put.Kada malo bolje pogledam, od kada je Adebajor otisao na AKN Totenhem ima problema sa realizacijom+ sto kazes da je Defo u kanalu.Bice zanimljivo videti na sta ce im napad liciti u narednih par utakmica i da li ce Adebajor kada se bude vratio u London uspeti da udje u golgetersku seriju.
            Last edited by Ricma; 03-02-13, 15:55.

Comment

• Jbg, trebali su da pljunu lovu za Leandra Damiaa...
              sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
              -Jürgen Klopp

Comment

• izgleda da cemo opet ici na kontra napade...

Comment

• Veci problem je po njih sto nemaju para i da bi doveli nekog treba da prodaju neku zvezdu.Ako izbore LS ove sezone, cisto sumnjam da ce prodati Bejla, u suprotnom njegova prodaja ce biti neminovna kako bi se pojacali.Samo se setim prelaznog roka 2010 godine kada su doveli samo Sandra, a u poslednjim minutima su doveli van der Varta.Da ne pominjem sto samo Holtbi i Adebajor jedini u klubu imaju platu vecu od 60000 funti nedeljno.

Comment

• tako je ajmo bre fino igramo

staridz imao dobru sansu idemoo

YNWA

najvise mi se svidja sto smo smireno usli, bez straha, inace u tekme sa timovima iz gornjeg dela smo ulazili posrani

edit: steta sto ne zabi Kara ovo
                    Last edited by bjelaksson[YNWA]; 03-02-13, 16:17.

Comment

• Oslobodio se Liverpool pocetnog pritiska Citya, i sada lagano prijeti..
                      sigpic

Comment

• odlicno igramo ajmo breeeeeeeeee

Comment

• Ubi LFC. Kako ovo promasi Suarez ni njemu nije jasno.
                          sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Preveliki pritisak City pravi na poslednji liniju Liverpoola. Moze to skupo da ih kosta, tj. vec je moglo da se Zabaleta nije isprecio kdo suta Sturidge-a.

Comment

• Dzeko je mrtvom Manciniju detelina sa 4444 listova.
                              "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

• Dzeko ubica

Comment

Working...
                                X