Nadam se da cemo cesce gledati Mosesa...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Da napomenem da je Lukaku zabio japobjedu WBA.
Southampton napuni do vrha Villu, 4:1.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Nevjerovatno vazna 3 boda su nasa.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostMati treba sat vremena da se namjesti na sut,baca me u agoniju svojim partijama u zadnje vrijeme.Iskreno se nadam da ce se brzo popraviti...
EDIT:Ne mogu da vjerujem da je izveo Hazarda
Poslednjih nekoliko minuta smo igrali sa 3 stopera, i moram reci da je to bio dobar potez (uvodjenje Terry-a), ja bih nesto slicno uradio u toj situaciji. Ipak su ovo veoma vazna tri boda.Everything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Originally posted by saint View PostRickie Lambert-Southampton's goal machine!!!!!! Konacno je krenulo!sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Nakon ove tesko zaradjene pobjede sutra sam uz Santija i Jonju protiv zla iz Machestera
Drago je i meni sto su Sveci dobili,uvijek su mi bili simpaticna ekipa,a i zasluzili su makar neki bod iz prve tri utakmice...Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by Sir Giggsy View PostVidim ja da se Chelsea namucio, barem po komentarima... Ne blistaju igrom u zadnje vreme, a tek idu teski mecevi!sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Comment