Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga BBVA i Liga Adelante 2012/2013 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kako Iniesta deli lopte
    Last edited by Vule_89; 10-02-13, 12:20.

Comment

• SVEVISNJI INIESTA

BOG OVE IGRE

Comment

• Kakav prijem i predaja Inieste...

Mario Kempes:"Real Madrid can beat Barcelona, but they can never play as good as Barcelona."

Comment

• Barca s lakocom, Iniesta doktorski.
          sigpic

Comment

• Ovaj Viskovic lupeta

Comment

• Sprdacina za sve pare
              Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Deportivo u nastavak sezone ulazi s novim trenerom Fernandom Vazquezom.

Treći trener Depora u ovoj sezoni opisao je dolazak u sigurnu zonu, koja je udaljena šest bodova, kao tešku, ali i nemoguću misiju. U karijeri je ovaj nogometni stručnjak dosad vodio desetak španjolskih klubova, među kojima Betis, Mallorcu, Oviedo, Las Palmas, Rayo Vallecano, Valladolid i Celtu.
                "Proveo sam neko vrijeme dalje od terena, ali nisam se umirovio. Ovdje sam spreman pokazati entuzijazam", riječi su Vazqueza, koji će prvi susret odraditi protiv Seville na gostujućem terenu.

Comment

• Нек се гоне у три лепе, чупао сам их сада на кладионици за викенд и то у синглу, 2.10 лепа квота била, рекох ипак су они име за ову Гранаду, још код куће и они....
                  Лагано они опет испадају, велики је то клуб некада био, Ђалмиња, Диего Тристан, штета.

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
                    Нек се гоне у три лепе, чупао сам их сада на кладионици за викенд и то у синглу, 2.10 лепа квота била, рекох ипак су они име за ову Гранаду, још код куће и они....
                    Лагано они опет испадају, велики је то клуб некада био, Ђалмиња, Диего Тристан, штета.
                    Mauro Silva,grande Valeron,Juan Fran,Victor,Pandiani,Loque,Manuel Pablo,Molina
                    Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Jedna legenda kluba jos uvijek igra za Deportivo, a to je Valeron. Sa svoji 37 godina je ove sezone podijelio par asistencija kao u najboljim danima, steta sto nije mladji. Znam kad je Spanija igrala protiv nas u Zenici, nas vodio Baka Sliskovic svi nasi igraci su se njega najvise pribojavali.

Negdje su pravo zajebali pa im se sve ovo desava.

Comment

• Strasno bih sretan bio da se izbore , da nekako ostanu u ligi , ali mislim da ce biti bas , bas tesko

Ah , Valeron legenda , najjace mi je ono , 10 godina nije dobio zuti karton i prosle godine u Segundi ga dobije , a nije trebao dobiti , sudija se nesh zajebao ..
                        https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• cim ne igraju Cavi i Iniesta nema ni igre

Comment

• Originally posted by vladream View Post
                            cim ne igraju Cavi i Iniesta nema ni igre
                            Mora da je to

Mislim da je ocigledno da Messi ne bi dao drugi gol da nije znao da je Iniesta usao na teren.
                            Last edited by p4p1; 16-02-13, 21:31.

Comment

• Sprda se.

Mario Kempes:"Real Madrid can beat Barcelona, but they can never play as good as Barcelona."

Comment

• ramos kralj u minuti dva zuta kartona

Comment

Working...
                                X