Kako Iniesta deli lopte
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga BBVA i Liga Adelante 2012/2013 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Deportivo u nastavak sezone ulazi s novim trenerom Fernandom Vazquezom.
Treći trener Depora u ovoj sezoni opisao je dolazak u sigurnu zonu, koja je udaljena šest bodova, kao tešku, ali i nemoguću misiju. U karijeri je ovaj nogometni stručnjak dosad vodio desetak španjolskih klubova, među kojima Betis, Mallorcu, Oviedo, Las Palmas, Rayo Vallecano, Valladolid i Celtu.
"Proveo sam neko vrijeme dalje od terena, ali nisam se umirovio. Ovdje sam spreman pokazati entuzijazam", riječi su Vazqueza, koji će prvi susret odraditi protiv Seville na gostujućem terenu.
Comment
-
-
Originally posted by Brajkula View PostНек се гоне у три лепе, чупао сам их сада на кладионици за викенд и то у синглу, 2.10 лепа квота била, рекох ипак су они име за ову Гранаду, још код куће и они....
Лагано они опет испадају, велики је то клуб некада био, Ђалмиња, Диего Тристан, штета.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Jedna legenda kluba jos uvijek igra za Deportivo, a to je Valeron. Sa svoji 37 godina je ove sezone podijelio par asistencija kao u najboljim danima, steta sto nije mladji. Znam kad je Spanija igrala protiv nas u Zenici, nas vodio Baka Sliskovic svi nasi igraci su se njega najvise pribojavali.
Negdje su pravo zajebali pa im se sve ovo desava.
Comment
-
Strasno bih sretan bio da se izbore , da nekako ostanu u ligi , ali mislim da ce biti bas , bas tesko
Ah , Valeron legenda , najjace mi je ono , 10 godina nije dobio zuti karton i prosle godine u Segundi ga dobije , a nije trebao dobiti , sudija se nesh zajebao ..
Comment
Comment