glavno da su pljuvali po barci,a po meni ovaj sumjniv penal kod 0-1 nisu niti spomenuli.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga BBVA i Liga Adelante 2012/2013 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
6. kolo
Subota
Valencia - Zaragoza 2:0 [S. Feghouli 12' i Jonathan Viera 59']
Malaga - Real Betis 4:0 [Joaquín (PG) 13', J. Saviola 28', Antonio Amaya (OG) 72' i Isco 74']
Real Sociedad - Athletic Club 2:0 [A. Griezmann 62' i C. Vela (PG) 72']
Sevilla - Barcelona 2:3 [P. Trochowski 26' i Negredo 48'/ Fabregas 53', Fabregas 89' i David Villa 90'+3]
Nedjelja
Granada - Celta de Vigo 2:1 [Guilherme Siqueira (PG) 11' i G. Torje 17'/ Iago Aspas 20']
Real Valladolid - Rayo Vallecano 6:1 [A. Domínguez 5'/ Bueno 10', Manucho Gonçalves 13', 86', Óscar González 21', 56', A. Rukavina 37']
Osasuna - Levante 4:0 [E. Armenteros 55', R. Lamah 82', Timor (PG) 89' i Nino 90'+3]
Real Madrid - Deportivo la Coruna 5:1 [Cristiano Ronaldo (PG) 23', 44' i (PG) 84', Á. di María 38' i Pepe 66'/ Riki 16']
Espanyol - Atletico Madrid 0:1 [Raúl García 30']
Ponedjeljak
Getafe - Mallorca 1:0[Diego Castro 49']
Comment
-
-
Originally posted by Phenom View PostSkrolujes lepo dole, i nadjes komentare u vreme kada je Barselona sinoc bila u rezultatskom zaostatku protiv Seville.;)
EDIT: Cist penal
Comment
-
Originally posted by edohz View PostNemoj da si smješan, nađi snimak kad ga igrač sapliće nekih 5 metara ranije. Najlakše je izrezati situaciju koja ti odgovara i onda se praviti pametansigpicNA ETIHAD-u NIKAD NIJE DOSADNO
Comment
-
Kako covek ovde moze da se nasmeje.
Stvarno mislis da sam ja to izrezao i postavio?Znam da je postojao kontakt, ali taj kontakt je minimalan, i kontakt je, ako je uopste postojao bio van kaznenog prostora.
A ovaj sto poredi Messija i Ronalda u simuliranju, on je pobednik dana
Mario Kempes:"Real Madrid can beat Barcelona, but they can never play as good as Barcelona."
Comment
-
Imati Arenasport 1, a prenosi Primere prosle sezone na 2-3-4, morati preci na drugog operatera da bi gledali Spansku primeru.
Imati SK i SK+, a prenosi Primere na SKPrime, morati preci na drugog operatera da bi gledali Spansku primeru.
U cemu je razlika izmedju ove dve televizije?Ah, da, sto se tice ovoga nema je.
Mario Kempes:"Real Madrid can beat Barcelona, but they can never play as good as Barcelona."
Comment
-
Originally posted by Phenom View PostImati Arenasport 1, a prenosi Primere prosle sezone na 2-3-4, morati preci na drugog operatera da bi gledali Spansku primeru.
Imati SK i SK+, a prenosi Primere na SKPrime, morati preci na drugog operatera da bi gledali Spansku primeru.
U cemu je razlika izmedju ove dve televizije?Ah, da, sto se tice ovoga nema je.
Comment
-
Pa da je SK Prime stvarno u osnovnoj ponudi, zasto onda ostali operateri ne ubace taj program?Mislim, to ide njima na ruku.
A IPTV je imao neke promocije, sta ja znam, i drugar placa osnovni paket, pretplatu, a ima sve 4 Arene.
Comment
-
Pa posto je SK Prime naknadno izasao, nije u paketu sa SK i SK+, te je prica bila da dok ne isteknu ugovori za SK i SK+ (pa onda ubace u isti paket i SK Prime), neki operateri ne zele pojedinacno da uzmu SK Prime. Valjda je to problem bio. Ja ga imam, u osnovnoj ponudi.
Comment
Comment