Announcement

Collapse
No announcement yet.

FA Community Shield, FA Cup & Capital One Cup 2012/2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by p4p1 View Post
    Jace mi je ono kao krenuo da sutne klinca posle meca, ali ga promasio
    Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Razumijem Hazarda u potpunosti sto je ovo uradio. Svakako da nije lijepo ovo vidjeti, ali razumijem momka (Hazarda). Prije svega neiskusan je, a plus ovo mu je prva sezone u najjacoj ligi svijeta. U Chelsea je dosao da osvaja trofeje, a ovo je bila jedna od prilika da to uradi (tipujem da bi Chelsea razorio one 4 ligase u finalu). Meni je smjesno kada se javi neki Balotelli i osudjuje ovaj potez preko twittera a smio bi dati ruku u vatru da bi on ovog malca isprebijao na mrtvo ime Jbg realno ko nebi od mladih igraca ovo uradio? Ne samo mladih, nego i ostalih opcenito. Jedino za kog sam siguran da nebi su Gerrard, Scholes, Giggs, Lamps...
      sigpic

Comment

• Originally posted by RvP View Post
        Meni je smjesno kada se javi neki Balotelli i osudjuje ovaj potez preko twittera a smio bi dati ruku u vatru da bi on ovog malca isprebijao na mrtvo ime
        Ma nije to pravi Mario, nema on tviter.

Comment

• Ma i pretpostavljao sam to, al javice se on uskoro tako i tako
          sigpic

Comment

• eh prvo da se isplačem na trollanje hazarda, a posle cu da bacim komentar na sve to

Comment

• Jeste da nije imao namjeru, ali ga je udario, i treba popiti kaznu od jedno 5-10utakmica kakvo je ovo ponasanje za profesionalnog igraca, treba da udaraju Toresa ne ovu djecu, pravi krivac

Spoiler

I treba Fergi da se oglasi oko ovog nemiliog dogodjaja, ocekujem u toku dana, i dobro je da ovaj nije dosao kod nas, eto ti ga Akisa, tvoj Hazard, moze sve sam, ali moze i da bije
              sigpic
              Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Balavac mali,to su ti englezi,ko zna sta taj mali radi kad ne skuplja lopte

Comment

• Ne mogu da verujem dfa je udario ovo decak sto sluiplja lopte , i to m i je neki profesionalac
                  Hvalim te boze da nije dosao kod nas

Comment

• Sinoc otisao ranije u krevet i tek sad upalih kompjuter... imam sta da vidim.

Sto se tice samog incidenta, svi smo svesni da ga Azar nije udario... zakacio verovatno jeste. To naravno nije nista strasno, verujem da je klinac dobijao vece batine u kraju.
                    Ali on je odglumio, odradio svoje, sto naravno nije nikakvo opravdanje. Ali zna se, sve ce to sudija nadoknaditi. Trebao je da ga pusti da se izlezava, ne bi duze od 10-15 sekundi a sudija bi to sigurno nadoknadio.
                    Azar nije smeo ovako da se ponese i sigurno ce ga kazniti, samo cemo videti koliko.

Suarez je dobio 8 utakmica, Barton je dobio 12... tako da ocekujem da Azar dobije nesto izmedju.

Steta, nije mu ovo trebalo.

Comment

• http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski...a-sutne-klinca

Ovaj je malo skrenuo

Comment

• Originally posted by Vule_89 View Post
                        Barton faca!
                        Originally posted by Vladan
                        SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                        :vinjaksmajli:

Comment

• Sta bi bilo kada bi se nasli,Ibra,Pepe i Barton?

Comment

• Originally posted by Vule_89 View Post
                            Sta bi bilo kada bi se nasli,Ibra,Pepe i Barton?
                            Pusti ti te mejnstrim face, zamisli da se nadju Barton, Robi Sevidz, Vini Dzons i Roj Kin... Pravi britanski mesari.
                            sigpic

Comment

• A jos malo i caknuti Neka modovi prebace u odgovarajucu temu ovo

Comment

• Ramires u posljednje vrijeme pretjeruje sa vrlo opasnim startovima.Odvukao je Hazard pozornost sinoc sa ovoga,ali ovakvi startovi se moraju kaznjavati.
                                TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

Working...
                                X