Announcement

Collapse
No announcement yet.

FA Community Shield, FA Cup & Capital One Cup 2012/2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by edohz View Post
    Mada i ja sam 100% siguran da ovdje nije bilo namjere nego da ga je u afektu onako malo čvokno, al jbg problem je sad to dokazati jer će veliki boj ljudi u engleskoj stati na stranu ovog malca.
    O tome se i radi I ja da sam onaj klinac isfolirao bih isto kao on i drzao bih se za rebra. Sad ce Hazardu da daju 10 utakmica zabrane, jbg nije mu to trebalo ali u sustini nista se nije ni desilo jer je sutnuo loptu.
    sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• A i realno kada vas neko udari u stomak, ili u bubrege, da li se vi presavijete ili se kotrljate?
      sloboda ili ništa

Comment

• Originally posted by Ivan Piper View Post
        Ne mozete sa sigurnoscu da kazete da nabrojani igraci to ne bi uradili. Ja vjerujem da ne bi. Ali do danas su mnogi mislili da je Hazarad opusten momak, da nije poznat po ispadima. I evo, ispade da je bas on "udario" malog.

Diskutabilna je tema, svako ce formirati svoje misljenje.
        Mislim da nema smisla pricati i dalje o ovom incidentu.
        Ovo nije bio incident, bar taj jadni klinac nije ucestvovao u njemu.
        Obican divljak, umesto da se smekerski poneo i sacekao klinca da pokupi tu loptu ovako je izgubio sve za 15 sekundi. Jos mu je trebalo vise vremena da izvede taj krucijalni aut.
        There's something wrong with me chemically
        Something wrong with me inherently
        The wrong mix in the wrong genes
        I reached the wrong ends by the wrong means
        It was the wrong plan
        In the wrong hands
        With the wrong theory for the wrong man
        The wrong lies, on the wrong vibes
        The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Originally posted by chofy88 View Post
          A i realno kada vas neko udari u stomak, ili u bubrege, da li se vi presavijete ili se kotrljate?
          Da mu samo gledas reakciju a da ne znas sta se desilo, pomislio bi da ga metak pogodio.
          Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Liverpul(Everton) da bude sedmi nece igrati Evropu, jer ce im to mesto uzeti pobednik LK.

Ja ne vidim da ga je zakacio kopackom na onom gifu, a svakako blagi kontakt je bio neminovan.Ako Hazard popije bilo kakvu kaznu, onda tom klincu treba dozivotno zabraniti da skuplja lopte.Mrzim ovakva ciganisanja, glavni razlog zbog cega me na zivce idu Spanci.A i nije ga Azar sutnuo iz sve snage, namera mu je bila samo da povrati sto pre loptu.Nije ni slabo, svakako treba da popije minimalnu kaznu kako slicne scene ne bismo gledali ubuduce.

Comment

• Ja sam rekao vec, zasto on nije ovo smeo da uradi, i ne bih da se ponavljam. Profesionalni fudbaler nikako ne sme onako da postupi ma koji god da je razlog u pitanju. Dobice kaznu gotovo sigurno, i ta kazna ce biti za primer svim igracima u ligi. Mada tesko da ce se ovakav incident ponoviti, nadam se da nece "zaposljavati" ovakve male retarde da skupljaju lopte.
              sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
              -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by Freshman91 View Post
                Ja sam rekao vec, zasto on nije ovo smeo da uradi, i ne bih da se ponavljam. Profesionalni fudbaler nikako ne sme onako da postupi ma koji god da je razlog u pitanju. Dobice kaznu gotovo sigurno, i ta kazna ce biti za primer svim igracima u ligi. Mada tesko da ce se ovakav incident ponoviti, nadam se da nece "zaposljavati" ovakve male retarde da skupljaju lopte.
                Bice kazna naravno, i to velika. FA je u pitanju...

A vidi Marica sto bi kaznio malog, da ne moze da skuplja lopte do kraja zivota

Comment

• BREAKING: Live picture of Swansea ballboy Charlie Morgan, as he seems to be recovering well in hospital.
                  sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by Ivan Piper View Post

A vidi Marica sto bi kaznio malog, da ne moze da skuplja lopte do kraja zivota
                    Sramota za profesiju, mrs u konobare ili u djubretare...

Comment

• E pa braco, upravo je izasla vijest da mali nece tuziti Hazarda, a policija je odbacila slucaj.

Eden Hazard - "The boy [Ball boy] tried to keep the ball. I kicked the ball and not the boy. I apologised. The boy apologised as well. Sorry."

Eden Hazard also said he went to collect the ball, Meant no harm.

Fino sam vam rekao.
                      Last edited by Drunken Whaler; 24-01-13, 00:33.

Comment

• sigpic
                        "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                        AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Retard mali, istog sam misljenja kao i Maric, ne bih mu dozvolio nikad vise da sakuplja lopte. Sve to stoji da koliko god neko provocira, Azar ili bilo koji drugi fudbaler mora da se kontrolisi, znaju to svi, zna i Azar, ali nekada vam jednostavno pukne film. A po meni potpuno opravdano, 'ladno prigrlio loptu, a rece Wade da nije on neki bas balavac, 17 godina ima, zreo je za jedno debelo samaranje. Imajuci u vidu retardirani FA, i poredeci ovaj incident sa kaznom koju su dali Suarezu za "rasizam" ( ), verujem da ne gine Azaru 10 utakmica minimum. Umesto da se sprecavaju provokacije, kaznjava se reakcija na iste. A ovo pricam kao neko ko nikako ne voli Chelsea.

Comment

• BREAKING NEWS: The ball boy's night get even worse, as he gets home to find John Terry shagging his mother.
                            sigpic

Comment

• Hahah

Ali najjace je ovo za Shakiru

Comment

• Trebali su da pošalju Fernanda Toresa po loptu, on bi ga sigurno promašio.

Comment

Working...
                                X