Ali kako ovi igraci Swansea otvaraju prostor to je cudo,skoro uvijek imas slobodnog igraca kome mozes dodati loptu,odlicno igraju ljudi stvarno...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FA Community Shield, FA Cup & Capital One Cup 2012/2013
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sto je najgore, imam osjecaj da kad ih stisnes oni bi se do sutra mogli dodavati u zadnjoj liniji. Svaki igrac uziva sa loptom u nogama, otimaju se ko ce je primiti.
Bas me interesuje kakvo ce im biti naredno pojacanje.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Liverpool: Jones, Wisdom, Carragher, Coates, Robinson, Allen, Lucas, Shelvey, Suso, Downing, Sturridge.
Odlična stvar što ćemo odmah vidjeti Sturridgea na djelu. Mansfield nije protivnik po mjeri, no neka on odmah osjeti igru i nadam se prvijencu danas. Što se ostatka ekipe tiče očekivano priliku dobijaju oni što slabo igraju u okviru Premiershipa. Lucas je tu da bi unio mir i sigurnost u ekipi. I Robinson konačno u ekipi, drago mi je zbog njega, nadam se da će pokazati puni potencijal koji posjeduje.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Michuuuuuuuuuuuuu!!!!!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Joj Gibbsa sto je zavuce pod precku.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Graham,joj kakva utakmica!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Graham fino ustopa loptu, pogleda gdje ce osutati i onda je prikuca. Sam covjek, nigdje nikoga. Haos.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Odlicna utakmica prava prvenstvena,a sad Sturridge stupa na djelo
Ako koga zanima ovde moze pratiti izvlacenje za iducu rundu koje upravo pocinje:
http://falive.tv/
Oldham City ako prodjemo danasLast edited by Joe Cole 10; 06-01-13, 16:35.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
Comment