Announcement

Collapse
No announcement yet.

EuroBasket 2013 (kvalifikacije, pripreme, test utakmice,...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Crnogorci pokazali da su bolja reprezentacija od nase,
    kao i da ona pobeda u Beogradu nije slucajna.

Svaka cast.

Kod nas bi konacno neko trebao da preuzme odgovornost.
    Ovako vise ne ide!
    It is not the violence that sets a man apart.
    It's the distance he's prepared to go.

Comment

• Mora prvo zuti da da ostavku ako zelimo dobrobit nase reprezentacije to je realnost, ko zivi u bg zna se sta sve taj radi

Comment

• Originally posted by DeMar DeRozan View Post
        Mora prvo zuti da da ostavku ako zelimo dobrobit nase reprezentacije to je realnost, ko zivi u bg zna se sta sve taj radi
        Djilas je nesto najbolje sto je moglo da se desi savezu, covek je ozbiljan, ima veze i dogurace pare. Moraju igraci da proigraju a ne da ovo gledaju kao onaj najgori posao u njivi ili kaznu.
        Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

Mora prvo zuti da da ostavku ako zelimo dobrobit nase reprezentacije to je realnost, ko zivi u bg zna se sta sve taj radi
          E, ajde, nemoj da lupas gluposti, molim te.

Reprezentacija nikad nije imala bolje uslove nego
          u poslednje dve godine. To sto tebi neko smeta
          kao osoba ne znaci da covek ne radi dobro posao.

I stanje u savezu nikad nije bilo bolje. To je realnost.
          Vezano za sve selekcije, i obe sekcije, i musku i zensku.
          Procitaj sta je izjavio Tomasevic sta su zatekli kad su
          usli u savez.

Tako da ostavis politiku po strani, i budes realan.

Comment

• Svaka cast Crnogorcima. Tako se igra!

Comment

• Originally posted by apacrow View Post
              E, ajde, nemoj da lupas gluposti, molim te.

Reprezentacija nikad nije imala bolje uslove nego
              u poslednje dve godine. To sto tebi neko smeta
              kao osoba ne znaci da covek ne radi dobro posao.

I stanje u savezu nikad nije bilo bolje. To je realnost.
              Vezano za sve selekcije, i obe sekcije, i musku i zensku.
              Procitaj sta je izjavio Tomasevic sta su zatekli kad su
              usli u savez.

Tako da ostavis politiku po strani, i budes realan.

daleko od toga da mesam politiku moj ujak se bavi menadzerstvom veruj mi zna vise nego mi svi zajedno ovde;)

Comment

• Mani me tih prica ujak, decko iz kafica, baba, deda...

Covek ima rezultate, to sto pojedinci ne mogu da se
                pomire s tim dovoljno govori o njima.

Comment

daleko od toga da mesam politiku moj ujak se bavi menadzerstvom veruj mi zna vise nego mi svi zajedno ovde;)
                  Da li ti stvarno mislis da Djilas ima uticaja na Dudu Ivkovicu? Dudu Ivkovica? Ponavljam, Dudu Ivkovica? Nije se taj povijao ni mnogo opasnijim i znacajnijim likovima.

Comment

• Ne mogu da verujem da su vecina oni isti igraci koji su bili drugi na Evropskom i cetvrti na Svetskom prvenstvu,stvarno sramota kako igraju.

Comment

• Mislim da Ivkovic treba da se povuce posle ovih kvalifikacija, kako god se one zavrsile. Uz svo postovanje njegove blistave karijere, njegovih rezultata i njegovog kosarkaskog znanja, mislim da covek trenutno potpuno pogresno vodi ekipu. Naravno, ovo sada smesno zvuci kada neko komentarise legendu kakva je Ivkovic, ali forum i sluzi za to, da svako moze da iznese svoje misljenje.

Covek jednostavno nema nikakva pravila, nikakvu postavku. Keselj mu na jednom mecu igra 30 minuta, na drugom minut, Bjelica krenuo jako dobro, on ga izveo da se odmori i vratio ga tek 10 minuta kasnije kada se decko ohladio i ispao iz ritma. Na silu gura trutove poput Savanovica, Macvana i Krstica a Erceg mu greje klupu, slicno kao i sa Keseljom, na jednoj utakmici igra 20-30 minuta, na drugoj minut. Paunic, na jednoj utakmici igra 10 minuta, na nekoj 20, na nekoj ne igra uopste.

Jednostavno, neke odluke koje covek donosi su krajnje diskutabilne. Ono sto najvise zabrinjava jeste sto ga igraci uopste ne slusaju, za svo ovo vreme dok sam gledao sta covek crta i objasnjava na tajm-autu, nista od toga se nije realizovalo. Igra se raspada, loptu ne mozemo da uhvatimo, u napadu bez akcije, uglavnom se oslanjamo na individualni kvalitet...Teodosic je jos i dobar kada pogledamo kako igraju pojedini igraci u reprezentaciji...

Realno, Crna Gora nema neku ekipu, to su sve igraci koji nisu ili jos uvek nemaju neke blistave karijere, ali su mnogo ukompovaniji od nas i tu nas dobijaju, a to je najvecim delom zasluga selektora.

Comment

• PRC!
                        CG izdominirala u svim segmentima igre, potpuno zasluzena pobjeda.
                        sigpic

Comment

• Originally posted by trigger View Post
                          Ne mogu da verujem da su vecina oni isti igraci koji su bili drugi na Evropskom i cetvrti na Svetskom prvenstvu,stvarno sramota kako igraju.
                          Nekima je ovo ocigledno ispod casti, samo neka se zapitaju zasto su uopste u kvalifikacijama. Oh... Right...

Comment

• Originally posted by Reise View Post
                            PRC!
                            CG izdominirala u svim segmentima igre, potpuno zasluzena pobjeda.
                            Mi cemo na EP da dominiramo a vi necete proci ni grupu

Comment

• Secam sa da 2009. godine u Poljskoj nismo imali para
                              da iznajmimo autobus od Łódźa do Katowica, nego smo
                              morali da prespavamo jos jednu noc u hotelu, i onda
                              idemo na bus i na taj dan igramo sa Rusima u QF-u.

Bese nekih 3000e ako se ne varam, i sekretar Saveza
                              ladno Tegiju u mikrofon kazu da su to ipak "neplanirani"
                              troskovi, i da nema para u budzetu Saveza za to. Ej,
                              3000e!

Onda nam je na dan tekme FIBA dala bus, i klackali
                              smo se 3-4 sata, a igrali smo utakmicu od 18:15.
                              E, to je sramota.

Comment

• Originally posted by trigger View Post
                                Mi cemo na EP da dominiramo a vi necete proci ni grupu
                                S ovima sto im je preko kurca da igraju ne mozete nidje.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X