Originally posted by Freshman91
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
PRENOSI 2012-2013
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
http://www.thefirstrow.eu/watch/1371...fulham-fc.html
Evo svima koji hoce da gledaju MU... Ne brisite link ako hocete da pomognete ljudima...
Comment
-
Originally posted by mikisavic89 View PostI za sta ja onda placam SK??? Jel se reklamiraju da prenose PL, Primeru, MotoGp, F1, na SK, SK+ i SK PRIME?
Neozbiljno ponasanje... I sta ima neka druga tv u Srbiji da otkupljuje pravo kad oni treba da prenose. Kad su vec tako uradili onda u bosni neka puste nesto drugo a nama u Srbiji i ostalima neka puste MU i cao... Jel bi to bilo fer ili ne?
Drugo, ti ne placas SportKlub, ti placas svog kablovskog operatera koji placaju samo za osnovnu ponudu koju ti imas posle dobijas, SK i SK + i mozda SK Prime. Za ostatak moras platiti dodatno i onda imas full paket SK-a i mozes sve da gledas ekskluzivno direktno, sve ovo sto si naveo. Trece te televizije biraju tekmu, i naravno da ce izabrati Man Utd - Fulham, jer je to jedna od jacih tekmi ove subote, naravno da nece uzeti neku utakmicu koja nikoga ne interesuje, za dzaba onda daju pare za taj prenos.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Patoalex View PostJeste digli nos za Man Utd a mi koji smo uskraćeni za Primeru 98% i + El Clasico a vi skačete za neki Man Utd vs Fulham pa mora da me zahebavate.
digli frku radi jedne utakmice man utd-a a vecina nije mogla gledati barca real u cetvrtak a nece ni uzvrat u srijedu i nista jer sport klub ne zeli tu utakmicu pustiti na SK ili SK+ i sta sad u najgorem slucaju koga zanima ako nikako drukcije gledace na netu a nek sk uziva i gubi gledaoce
Comment
-
Originally posted by Patoalex View PostJeste digli nos za Man Utd a mi koji smo uskraćeni za Primeru 98% i + El Clasico a vi skačete za neki Man Utd vs Fulham pa mora da me zahebavate.
Comment
-
Originally posted by leon25 View Postpotpisujem
digli frku radi jedne utakmice man utd-a a vecina nije mogla gledati barca real u cetvrtak a nece ni uzvrat u srijedu i nista jer sport klub ne zeli tu utakmicu pustiti na SK ili SK+ i sta sad u najgorem slucaju koga zanima ako nikako drukcije gledace na netu a nek sk uziva i gubi gledaoce
Comment
-
Možemo li uskoro očekivati Sk Prime u ponudi Max Tv-a u Hrvatskoj /imam sve Sk kanale ali pitam zbog ostalih gledatelja koji žele gledati Primeru/?
Pošto odnedavno radite program i za SK Hr. namjeravate ili išta poduzeti po pitanju komentatora. Već tri godine firma Master-film iz Zagreba terorizira gledatelje sa svojim komentatorima koje su doveli nakon što je firma Croatel preuzela produkciju Arene i odvela sa sobom sve ono što je vrijedilo u komentatorskom kadru. Naime, postoje tri stalno zaposlena komentatora koji rade većinu prijenosa i sve preglede i ostale sadržaje i 5-6 honoraraca koji rade kao komentatori. Uz nekoliko iznimaka ostalo je takav užas da je to teško riječima opisati. Evo jednnog primjera kako to izgleda u praksi: http://www.youtube.com/watch?v=QE4Bo3vqwUI a ni ostali nisu ništa bolji.
Bilo bi dobro kada bi mogli na Sk Prime staviti da se može birati audio između srpskog, hrvatskog i slovenskog komentatora, kao što je to na Sk +/ da bar na taj način izbjegnemo ovaj užas sa hrvatskim komentatorima.
Comment
Comment