Da pratis zadnje tri godine,znao bi da stalno jedna utakmica subotom ne bude prenosena,nego biva prodana.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
PRENOSI 2012-2013
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ma prodajte im Totenhem, Aston Vilu ili Norwich to nikog ne interesuje. A MU, Chelsea, Liverpool, Arsenal ili MC ostavite ekskluzivno za sebe. I sada zbog tamo neke bosanske TV ne moze cela Srbija da gleda MU?? I sta sad lokalna tv Rosulja iz Leskovca da otkupi prava za taj mec i moze da zajebe i Srbiju i ostale drzave SK za prenos... KAKVA GLUPOST!
Comment
-
Originally posted by Shoninho View PostI jos najjace, preporuka administratora je da gledam na stream-u. Xaxaxa....
Nema ko da prenosi od nasih televizija, i to SK ne nudi televizijama, vec drzavna tv ili bilo koja druga pita za otkup prava na taj jedan prenos.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostAko nemas BHT ili SK3, ili mozda Sky, stream ti je jedina opcija.
Nema ko da prenosi od nasih televizija, i to SK ne nudi televizijama, vec drzavna tv ili bilo koja druga pita za otkup prava na taj jedan prenos.
Ima jos utakmica od 16h.
Comment
-
Originally posted by Shoninho View PostPa tako mogu da gledam koju god hocu utakmicu, ne samo Manchester, ali stvar je u tome da zelim da gledam na sport klubu. Zasto utakmicu dana prodati BHT?
Ima jos utakmica od 16h.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Originally posted by manda View PostZato sto SK zivi od para,a prodajom te utakmice oni zaradjuju pare,znaci cijli sve pokrecu pare,ako nisi znao.
A ako zele pare, onda nek' lepo stave kao poseban paket, koji bih rado platio.
Jos mi se tu pravis pametan, tebe boli tuki, ti ces svakako gledati.
I ako vec ne radis na sport klubu, imas prenos, nznm zasto komentarises ovde bilo sta.
Comment
-
Manchester United - Fulham u 16h na SK Premium HD."What is a club in any case? Not the buildings or the directors or the people who are paid to represent it. It’s not the television contracts, get-out clauses, marketing departments or executive boxes. It’s the noise, the passion, the feeling of belonging, the pride in your city. It’s a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his father’s hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love." - Sir Bobby Robson
Comment
-
Originally posted by Shoninho View PostSto nam pomazes...
"Pa mi u Bosni gledamo i SK i BHT imamo i Mancester,nama fino"
Podjebavas...sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Zto uzmes ko ja dreambox i cs uzivas u svemu
Ovo za BHT je vec odavno poznato da oni prenose subotom u 16 tekmu EPL jer prije SK BHT je prenosio EPL 4 utakmice 2 subotom 2 nedeljom kad je SK otkupio prava za EPL BHT se dogovorio sa njima oko ove 1 utakmice da ne gube kontuinutet prenosa EPL kojeg BHT prenosi vec 5 godinu
Comment
Comment