Soldado bre ! Kakva mackica, paff !
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga sampiona i Liga Evrope 2012/2013
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Condition23 View PostLosijeg stopera u jacem klubu video nisam - EvansTuzan lik.
http://www.guardian.co.uk/football/2...-alex-fergusonWhen I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8
Comment
-
Kakav volej SoldadaLepo je to skolovao Madrid
Sad ce Celsi i Juventus 2 komada i molim lepo
@ oooo BosaroDa je Ferguson to rekao pre 10-15 godina pa i da ima neku tezinu... prolupala kornjaca odavno.
Last edited by Condition23; 23-10-12, 21:00.
Comment
-
FC NORDSJAELLANDOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Mozda RDM nije trener za Chelsea. Ubio ih je Sahtjor, ali realno je Chelsea jaca ekipa od njih. Moraju oni dosta bolje da igraju. Isto ih je ovako i Atletico ugazio. Da li su Englezi slabiji, pa oni dominiraju protiv engleskih timova, ili Di Matteo ne zna protiv ekipa koje vole da napadaju.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
Comment