Matuidi !!!!!!!!!!!!! Ali Valdez...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga sampiona i Liga Evrope 2012/2013
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Zapravo, ovde Valdez i nije toliko kriv, u usporenom snimku se vidi da je malo dokacila lopta nisam siguran koga, Valdez uhvacen na pogresnoj nozi...
Dobar je ovo rezultat za PSG... Treba ipak navesti da Barsa celo drugo poluvreme igra bez Mesija, nisu imali napad uopste. PSG dobro igrao, nije kako mogu, ali dobro... Barsa ce ovo na Camp Nou da resi ipak. Carlo ce valjda shvatiti da je Menez u dobroj formi i da je Verrati iako klinac bolje resenje od starca Beckhama...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostLos je Jupp,barem je bio neki dan
Kilimandzara <3
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostKo je to rekao da je los? Ja ne mogu da verujem da ga je Bajern pustio posle jedne od najboljih sezona u istoriji fudbala. Sta god da urade u LS ovo je nestvarno sta su odigrali ove sezone, zajebo bih ja Pepa i ostavio ovoga, izmolio bih ga da ostane.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
http://www.sportklub.info/forum/conv...u2=4384&page=7
Evo Ukice sreco moja
Neki dan si govorio da treba da ode jer ne zna,sad odjednom zna <3Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View Posthttp://www.sportklub.info/forum/conv...u2=4384&page=7
Evo Ukice sreco moja
Neki dan si govorio da treba da ode jer ne zna,sad odjednom zna <3
Comment
-
Cisto da se zakomplikuju stvari, u 94. minutu moramo da primimo. Ne znam za onaj offside, i totalno je nebitno sad da li je ili nije. Penal cist kao suza i opet se diskutuje o tome, kakvog li cuda
Cujem Juve bas razocarao.. nemogucu misiju imaju sad, mada kad je Arsenal mogao u gostima.. nikad se ne zna.
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostA to te provociram, isto kao sto je Matador bolji igrac od Falkaa jebo te
Mandzuka princ Minhena, dobio je i Matador 2 minuta,polako mu raste minutaza<3
Papi,mogao je kad je Bayern bio bez dva najbolja igraca,Ribery i Bastian su kicma ove ekipe zajedno sa Lahmom,ali on je bek ipak,njima je vrlo je tesko igrati bez pravog lidera na terenu,Bastiana Scweinsteigera,5 klizecih nad Pirlom,niti jedan faulLast edited by AK47; 02-04-13, 22:52.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
Comment