Je li moguce da ce Mesi biti 3 nedelje van, a igrao cijelo poluvrijeme?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga sampiona i Liga Evrope 2012/2013
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Tesko ce biti u revenasu , ako Leo ne bude igrao ..
Alexis se raspada , Pedra nikad nisam cijenio ko igraca , Fabregas katastrofa .. Jedino da Xavi ili Iniesta daju Villi , koji je jedini sposoban da zabije trenutno od napadaca .. ili Tello kad s klupe udje .
Comment
-
Ово је било без кондома
Матри и Кваљарела њих двојицу (колико год ја овог првог волео) треба дати Парми за џабе и доплатити истој одређену своту новца што прима код себе та два крампа. Нису то нападачи за Јуве, 60 минута не приме једну лопту, ја да сам Видал пришао бих и обојици ударио по два шамара и ишутирао ногом у дупе. Тек смо нешто почели да играмо уласком Вучинића али је то било код 0:2 па је све некако изгледало на силу, добро је што нас нису затрпали још једним, овако нам остаје нека нада...
Пирло анулиран, Маркизио се изгубио, Пелуса не бих коментарисао још један лилипутанац у Јувентусу, не знам шта је Контеу да гура њега пре Асамое, силовали га Милер и Робен.
Надам се много бољој партији у Торину, тј.тешко да може од овога горе, па ако ништа бар часно да се опростимо а не овако да нас шамарају три паса да не повежемо до 0:2.
Comment
-
Samo me strah da bekovski par u revansu ne bude Padoin-Peluso a mjesto Vidala da ne zaigra Giacherini da budu svi talijani u prvih 11.Conte mora shvatit da su ovo igraci za serie a a ovakav Bayern je za Matrija i slicne svemirski brod.Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.
Comment
-
Meni je samo zalosno sto Kwadwo nakon onakve polusezone izgubi mjesto u prvih 11 , i to da ga je izgubio od nekog igraca , pa hajde ok i da se kaze i nekako , ali da mu Peluso uzme mjesto e to mi je tragikomicno .
Comment
-
Originally posted by soe View PostSamo me strah da bekovski par u revansu ne bude Padoin-Peluso a mjesto Vidala da ne zaigra Giacherini da budu svi talijani u prvih 11.Conte mora shvatit da su ovo igraci za serie a a ovakav Bayern je za Matrija i slicne svemirski brod.
Comment
-
Originally posted by Dale View PostMeni je samo zalosno sto Kwadwo nakon onakve polusezone izgubi mjesto u prvih 11 , i to da ga je izgubio od nekog igraca , pa hajde ok i da se kaze i nekako , ali da mu Peluso uzme mjesto e to mi je tragikomicno .Originally posted by soe View PostMa i on je zalosio posle AKN sto je i razumljivo ali svakako treba igrati prije onog nazovi igraca.
Comment
Comment