Naredne godine ide Falkao. Greota bi bilo da takav igrač ne ode u tim koji će se boriti za titulu u svakom takmičenju.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga sampiona i Liga Evrope 2012/2013
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by danijelkr View PostVidim odmah se krenulo sa mogucim transferom Falcao-a, mislim da od tog transfera nece biti nista. Da je htio otici otisao bi na pocetku, covjek voli Atletico i dobro mu je u njemu. Ima jos takvih igraca.
A, i nisu siromasan klub, tako da Falcao-a nece prodati, osim neke sulude cifre, tipa 60-70 miliona. Plus, covek obozava Spaniju i Madrid, nema razloga da ide.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Ovakvih nema.Sa ovakvim procentom realizacije,agresivnoscu,jednostavnoscu...Bog.
Nema sanse da ga puste,pa urnisali bi ih navijaci.Bio bi gradjanski rat
A Atletico bi mogao sa ovakvom igrom da dogura i do 1/4 finala u LS komotno.Tragedija je da ih nema tamo a bolji su od 60% ekipa iz LS.Last edited by milanche; 31-08-12, 20:46.
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostLjudi ne shvataju da Atletico nije slab tim, navikli da je Primera samo Real i Barsa, a i nije bas tako. Atletico se tukao sa svima od kada je Simeone trener.
A, i nisu siromasan klub, tako da Falcao-a nece prodati, osim neke sulude cifre, tipa 60-70 miliona. Plus, covek obozava Spaniju i Madrid, nema razloga da ide.IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Originally posted by Krle View PostNaredne godine ide Falkao. Greota bi bilo da takav igrač ne ode u tim koji će se boriti za titulu u svakom takmičenju.
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostLjudi ne shvataju da Atletico nije slab tim, navikli da je Primera samo Real i Barsa, a i nije bas tako. Atletico se tukao sa svima od kada je Simeone trener.
A, i nisu siromasan klub, tako da Falcao-a nece prodati, osim neke sulude cifre, tipa 60-70 miliona. Plus, covek obozava Spaniju i Madrid, nema razloga da ide.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Srijandeep Das @jeremy_LFC
Context: Rafa Benitez wanted funds sanctioned to sign Radamel Falcao for £3m. H&G declined. Porto signed him instead for €4m, a week later.
Sve vam je jasno, a valjda i svima da od Porta sve krece.Sad shvatam da je Benitez mogao cuda da napravi u toj sledecoj sezoni, da je doveo koga je hteo.
Ja sam ocekivao ovde poraz, meni Celsi uopste ne igra onako kako treba, vec samo koliko njima treba, sada kada je dosao mnogo jaci tim, po meni treci najjaci u Spaniji, nastaje haos, mnogo petljaju u vezi Ramires i Mikel, Hazard isto malo petljao, dok na drugoj strani Atletiko vrlo konkretno, Arda i Adrijan ubijaju po krilima, jednostavno terorisu bekove svojom brzinom, a sve to zavrsava neverovatni Radamel.
Kakav igrac, znao sam da ce biti bruka igrac onda posle prve sezone u Portou kad je dao 25 komada u ligi, ali ovo je fenomenalno, kakav igrac, prosto mi je zao sto ce opet da terorise u LE, a ne u LS, gde i zasluzuje da terorise.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Pa kazem, nece ga za male pare prodati, ako je neko spreman da daje 60 miliona za njega, neka izvoli. Atletico ima mocan tim, siguran sam da bi bum napravili u LS. Da je Simeone bio od pocetka trener, sada bi i bili u LS. Ne sumnjam da ce naredne sezone biti tamo.
Akane, dodje on i obori sve moguce rekorde po broju golova u jednoj sezoni.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostEvo sam nasao da mu je otkupna klauzula 50 miliona,sad kad se Mancini iznervira i rokne pareNeverovatan igrac, neverovatan, samo mu das loptu negde blizu gola na 20m recimo, znas da ce postici gol.
sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
Comment