Falkao kao da nema pojma protiv koga igra ne nekoj utakmici, pa sipa li sipa...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga sampiona i Liga Evrope 2012/2013
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Ma nije to Falkao , to ja igram play station
Mnogo bolje otvorio ATM , mora Celzi ozbiljnije ako zeli ovo da dobijeSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
-
-
Originally posted by Vladan View PostAko oces teskasa, egzekutora, uzmes Gomeza. Ako oces igraca koji ce sam sebi da stvori uzmes Falkaa. Najbolje je imat' oba tipa.
Ovo ga sam se plasio kada je Celsi u pitanju, jednostavno nisu imali pravi test ove sezone(ako ne racunamo Siti u CS), dobijali su oni ali ne onako ubedljivo, nekako su igrali koliko moraju, ono protiv Njukasla jednostavno Njukasl je igrao ocajno, i to nije bio neki plod sjajne igre Celsija, iako ja ne zelim ovim da umanjim njihovu igru na tom mecu. Mnogo se ocekuje od Hazarda, dodje mu kao da je on igrac-tim, sada je Atletiko pravi test, i pogledaj tok utakmice. Zato ja Celsi ne zelim da stavim u kos sa Sitijem i Utd u borbi za titulu, za sada ne smem.
Radamel stativa, zamalo hat trik, sunce ti kakav je ovo igrac...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Ne moze Eden sam,a trenutno je zaista sam,Mata prava lopata
Vladane,ne poredim Falcao-a i Tevez-a pa da su razlicit tip igraca,oni su potpuno isti,koriste isti prostor i sve,ovaj bi u Bayern-u 50 zabio sigurno,a sto je jos vaznije zabio bi kada je najteze
Meni Fresko nije Cavani bolji od Falcao-aZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Nije Cavani bolji od Falcao-a. Barem ne meni.
Btw, koliko je Atletico mocan postao od kada im je trener Diego Simeone.
EDIT: FALCAO!
Bruka koliko ih je Atletico ubio, bruka!sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Falkao!!!!! A koliko nije normalan... Jos se premisljam da l' ce da metne het-trik do poluvremena...
Comment
Comment