Originally posted by l1m4r
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga sampiona i Liga Evrope 2012/2013
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by l1m4r View PostJa na skaju vidim, De Hea, Rafael, Vidic, Evans, Valencia, Anderson, Kerik, Kagava, Runi, RVP
Veceras ocekujem dvije odlicne utakmice i mislim da su i United i Shakhtar pomalo podcjenjeni.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Vidi Fergia mafije, Rooney klupa.
Ambiciozno, nema sta.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
SUBS MU
13 Lindegaard
6 Evans
7 Valencia
10 Rooney
14 Hernandez
18 Young
26 Kagawa
SUBS REAL
13 Adan
3 Pepe
8 Kaka
9 Benzema
18 Albiol
19 Modric
21 Callejonsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by KingEric7 View PostBejl na Old Trafordu gleda tekmu.
Mediji koji se bavite transfer spekulacijama - pocnite da ludite.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Sta imam da se ljutim, boli me patka ko mu je idol iskreno.
Da hoce vise poceti jbt..sigpic
Comment
-
O ovome se radi, to je cijela bit: krcati Old Trafford, sjaj reflektora, odsjaj travnjaka i dvije najromantičnije ekipe svijeta koje kreću u bitku. Ljudi me pitaju zašto ne odem u mirovinu, ali kako bi netko, tko gaji i najmanju strast prema nogometu, mogao dobrovoljno otići iz ove priče? Volim misliti i da se negdje iznad nas pioniri poput Matta Busbyja i Santiago Bernabeua smješkaju i uživaju o onome što Real i United pružaju.
Fergiesigpic
Comment
-
Jbt kad je trebao da se igra prvi mec ove dvije ekipe svi nekakvi nezainteresovani i ravnodusni,posebno KE7,a vidi vas sada
Samo smo Wada i ja dizali euforiju,ja ne mogu da docekam da pocne,bas me nekakva nervoza uzela pod svoje...Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
Comment