Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga sampiona i Liga Evrope 2012/2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by l1m4r View Post
    Ja na skaju vidim, De Hea, Rafael, Vidic, Evans, Valencia, Anderson, Kerik, Kagava, Runi, RVP
    E pa baki los ti Skaj.
    sigpic

Comment

• Originally posted by l1m4r View Post
      Ja na skaju vidim, De Hea, Rafael, Vidic, Evans, Valencia, Anderson, Kerik, Kagava, Runi, RVP
      Cisto sumnjam da ce sa 10 igraca poceti kad vec moze 11 staviti

Veceras ocekujem dvije odlicne utakmice i mislim da su i United i Shakhtar pomalo podcjenjeni.
      TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Fali Evra jbg
        Originally posted by Vladan
        SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
        :vinjaksmajli:

Comment

• Vidi Fergia mafije, Rooney klupa.

Ambiciozno, nema sta.
          sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• SUBS MU
            13 Lindegaard
            6 Evans
            7 Valencia
            10 Rooney
            14 Hernandez
            18 Young
            26 Kagawa

SUBS REAL
            13 Adan
            3 Pepe
            8 Kaka
            9 Benzema
            18 Albiol
            19 Modric
            21 Callejon
            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Bejl na Old Trafordu gleda tekmu.

Mediji koji se bavite transfer spekulacijama - pocnite da ludite.
              sigpic

Comment

• Originally posted by KingEric7 View Post
                Bejl na Old Trafordu gleda tekmu.

Mediji koji se bavite transfer spekulacijama - pocnite da ludite.
                Dosao da gleda svog idola, CR-a.
                sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

• Ili jedan od svoja 2 buduca kluba .

Inace pored zivog Rajana Gigsa, sumnjam da mu je Ronaldo veci idol (bez ljutnje).
                  sigpic

Comment

• Sta imam da se ljutim, boli me patka ko mu je idol iskreno.

Da hoce vise poceti jbt..
                    sigpic

Comment

• Nije vala nesto sastav, Rooney i Kagawa na klupiAl hajd valjda sef zna sta radi.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                        Sta imam da se ljutim, boli me patka ko mu je idol iskreno.

Da hoce vise poceti jbt..
                        I ja kazem. Ne mogu puding da otvorim
                        sigpic
                        "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                        AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Comment

• O ovome se radi, to je cijela bit: krcati Old Trafford, sjaj reflektora, odsjaj travnjaka i dvije najromantičnije ekipe svijeta koje kreću u bitku. Ljudi me pitaju zašto ne odem u mirovinu, ali kako bi netko, tko gaji i najmanju strast prema nogometu, mogao dobrovoljno otići iz ove priče? Volim misliti i da se negdje iznad nas pioniri poput Matta Busbyja i Santiago Bernabeua smješkaju i uživaju o onome što Real i United pružaju.

Fergie
                            sigpic

Comment

• Team to play Real Madrid: De Gea, Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra, Carrick, Cleverley, Nani, Giggs, Welbeck, Van Persie #mufc
                              sigpic

Comment

• Jbt kad je trebao da se igra prvi mec ove dvije ekipe svi nekakvi nezainteresovani i ravnodusni,posebno KE7,a vidi vas sada

Samo smo Wada i ja dizali euforiju,ja ne mogu da docekam da pocne,bas me nekakva nervoza uzela pod svoje...
                                Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

Working...
                                X