Добијамо ми ово.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Vaterpolo
Collapse
X
-
-
mislim da nam je ovo najgori rezultat u poslednjih 10 godНе постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”
Comment
-
Savic ako ima makar malo obraza neka sam stavi glavu na panj. Najgori rezultat reprezentacije u poslednjih koliko godina ali vise od toga brine totalni raspad sistema. Katastrofa kako smo izgledali
Sve cestitke CG, vise nego zasluzenoTom, your music is the best drinking partner I've ever had.
Comment
-
Kompleksas je Filipovic sa svojom retardiranom izjavom, zbog njega mi je posebno milo.
Najbolja odbrana na sampionatu, ubjedljivo. 5 odbrana sa igracem manje, da imamo napad Srbije bili bi najbolja reprezentacija svih vremena, ovako zavisimo u napadu od Djome i Leke kad nema Zlokovica.
Hvala Navrassigpic
Comment
-
Очекујемо да победимо, а 'клинци' нам решавају утакмицу.
Удовичић, Филиповић и Прлаиновић су одиграли катастрофално.
Игра са играчем више, страшна.
Морамо и ми некад изгубити.
Не може увек бити најбољи.
Сва срећа па смо изгубили од Црногораца.
Честитке!
Comment
-
Mi od sredine druge četvrtine nismo iskoristili igrača više i desilo nam se ono, što mislim da nam se zadnji put desilo u finali OI 2004.god, da ne damo gol u jednoj četvrtini...
Kako god, ne možemo ih sada pljuvati, jer su oni jedini koji su uvjek igrali srcem za Srbiju i uvjek su nas obradovali...
Comment
Comment