Originally posted by manda
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
EURO 2012 u Poljskoj i Ukrajini (diskusija i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Nemacki mediji kazu da ce Reus, Schurrle i Klose biti u prvih 11..
Bice jako zanimljivo, ako zaista tako bude.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Stavicu ga na ignore samo dok traje EURO.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Pocinju njih trojica , ostalo sve isto .
Ne znam stvarno zbog cega Gomez ide na klupu , mislim nista protiv Klosea , svaka covjeku cast , ali Gomez je 3 gola dao i ide na klupu , mada oke , Jogi zna
Kod Grcke Ninis opet startuje , da vidimo da li ce veceras nesto pokazati .
Comment
-
Vise mi se svidja ova postava Njemacka,igra bi trebala biti dosta brza,ali Gomez nije zasluzio da ide na klupu.Drazi mi je Klose,ali Mario igra odlicno ovo prvenstvo i sigurno mu je ova utakmica mogla i pomoci da mozda bude najbolji strijelac prvenstva.Muller zasluzeno na klupi ocajno igra i drago mi je sto pocinje Reus mada bih vise volio Gotze-a vidjeti.Podolsko mi nikad nije bio igrac extra klase,ali eto uvijek je igrao odlicno za reprezentaciju.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
Comment