Originally posted by Powerslave
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
EURO 2012 u Poljskoj i Ukrajini (diskusija i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Franciszek Smuda
Ovo je 100 posto kraj moga puta. Ugovor mi zavrsava nakon Eura i hvala vam svima.
Tomas je pokusao, ali na zagrijavanju je osjetio kako nece moci igrati i nismo riskirali. Jos uvijek je tesko reci hocemo li moci na njega racunati u sljedecem susretu. Znamo da je njegov izostanak veliki hendikep, ali danas ga je Kolar odlicno zamijenio
SpoilerRafal Murawski uzima loptu na centru i krece u napad. Imao toliko opcija da odigra dosta sigurnije, ali on bira najgoru kasnije ce se pokazati opciju.
Spoiler
Kljucni igrac na sljedecoj slici, ali i kljucni igrac Ceske nakon poraza od Rusije Tomas Hubschman kojeg je Bilek vratio u prvu postavu i ovaj mu se na najbolji moguc nacin oduzio. Njegovim prisustvom vezni red je postao dosta stabilniji.
Spoiler
Tomas Hubschman presjeca loptu i krece u polukontru, a iza njegovi ledja ostaje cak 7 igraca Poljske.
Spoiler
Na centru su odradjene klasicne trojke sa treninga gdje Hubschman proslijedjuje loptu Barosu, a iza njegovi ledja protrcava Jiracek.
Spoiler
Na sljedece tri slike pokazana je sama zavrsnica u kojoj prvo dodaje loptu Jiraceku i koji promjenom kretnje u desnu stranu Wasilewskog salje na ''guzicu'' i sa preciznim sutem pogadja lijevi ugao Tytona. Priliku da se iskupi imao je Rafal Murawski, ali nije na vrijeme uklizao.
Spoiler
Comment
-
Na ovoga Jiraceka mozes da se oslonis kad god oces. Cuva loptu kao da igra sa djecom i jos ima brzinu i predobru promjenu pravca. Steta sto je do 24. godine igrao u drugoj ligi, mozda bi ga sad gledali u neki veci klub od Volfsburga, ovaj igrac je biser. Em je radnik, em je majstor.sigpic
Comment
-
Wolfsburg "najefikasniji klub" na Euru
http://www.klix.ba/sport/nogomet/wol...euru/120617010
Inace najvise razocaranje ovog Eura po meni je Ronaldo. Lik je tek 143 igrac ovogodisnjeg eura (za sada), a svi su ga ocekivali u top 5. Cak su mu neki ljudi preporucili da ide kod psihologa jer je previse opterec tim da bude najbolji...
Comment
-
Originally posted by miki_klub View Post[ATTACH=CONFIG]6864[/ATTACH]
Oba tima ocigledno idu na pobedu.
[ATTACH=CONFIG]6865[/ATTACH]
Muller, Ozil, Podolski i Gomez pokusace da probiju dansku odbranu.
Nece valjda Holandija krenuti sa Huntelarom i Robinom zajedno. Pa Huntelar celo drugo poluvreme protiv Nemaca nista nije uradio. .Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Huntelar je takva kanta od igraca da je to smesno... Ali mozda kombinacija njega i Persija ispadne dobra... Ionako van Marvijk nema sta da izgubi, zna se da idu na 2-0 i to moraju odraditi da bi prosli... Nemci ce pobediti Dance, mislim da je tu stvar jasna...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Ta kanta je ubedljivo najbolji strelac kvalifikacija sa 12 golova... Mala ispravka , igra Van der Vaart umesto Van Bommela bar tako stoji oficijalno.
Sa ovim timom Holandija moze do pobede , mogu li sa 2 gola nadam se , Nemci sa ovim timom ako ne budu igrali previse opusteno lagano ce dobiti samo da ne kalkulisu pa igraju na bod iako mi to nikako ne bi licilo na NemceSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Miko View PostTa kanta je ubedljivo najbolji strelac kvalifikacija sa 12 golova..sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Po meni bi u ekipi morao da bude Van der Vaart. Ne razumem zasto stalno Holandjani forsiraju taktiku sa dva zadnja vezna kada imaju ekipu da samelju skoro svakog protivnika. Igra im De Jong koji je najvece drvo koje sam ikad video, sve sto zna je da ukliza i napravi karton. Huntelar kao igrac nije nista posebno. Slican je tip igraca kao Quaresma, tj. moze da igra samo u ekipi gde ce biti glavni, a cim predje u neku vecu ekipu, njega nema nigde. Za mene bi najbolje resenje u napadu uz RVP-a bio onaj decko iz Sportinga Van Wolfswinkel. Ima fantasticnu sezonu iza sebe i strasan je potencijal.Last edited by colke995; 17-06-12, 16:12.sigpic
Comment
-
Originally posted by colke995 View PostPo meni bi u ekipi morao da bude Van der Vaart. Ne razumem zasto stalno Holandjani forsiraju taktiku sa dva zadnja vezna kada imaju ekipu da samelju skoro svakog protivnika. Igra im De Jong koji je najvece drvo koje sam ikad video, sve sto zna je da ukliza i napravi karton. Huntelar kao igrac nije nista posebno. Slican je tip igraca kao Quaresma, tj. moze da igra samo u ekipa gde ce biti glavni, a cim predje u neku vecu ekipu, njega nema nigde. Za mene bi najbolje resenje u napadu u RVP-a bio ona decko iz Sportinga Van Wolfswinkel. Ima fantasticnu sezonu iza sebe i strasa je potencijal.
I sto se tice mladog Rikija, nije bilo mesta za njega u timu..sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
Comment