Originally posted by AcaDjilkos
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
EURO 2012 u Poljskoj i Ukrajini (diskusija i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Jbg,ja prvenstvno na stadion idem zbog utakmice,ali ok kazem ti,svi smo razliciti i po meni svako treba da radi ono sto ga cini srecnim dok ne ugrozava druge,tako da,protiv baklji nemam nista dok se ne koriste u nenormalne svrhe....
Mandzukic potencijalno iznenadjenje prvenstva...ko bi rekao!Jedan je Obradovic Zarko!
Comment
-
Igraju dobro Hrvati, nema sta, ovo je ocekivano. Irci su jednostavno smesna ekipa, izgledaju kao minijaturna verzija Engleske, samo za tri klase ispod... Pored Ceske, najslabiji tim na prvenstvu... Ipak mislim da ce Italijani i Spanci proci ovu grupu na kvalitet...
Originally posted by AcaDjilkos View PostMandzukic potencijalno iznenadjenje prvenstva...ko bi rekao!sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
MVP je u pravu, kao sto sam i ja rekao, mislim da Hrvati nemaju taj kvalitet da dobiju ili Spance ili Talijane, i da ce ovi ici dalju fazu... Mozda nas razuvere, ali cisto sumnjam...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by chicharito14 View PostZakuvalo se u ovoj grupi. Kako bi samo volio da Spanci ispadnu
Drago bi mi bilo da Hrvati prodju dalje, ali nekako ocekujem da se ovo desi:
Italija-Hrvatska-X
Spanija-Irska-1
Hrvatska-Spanija-2
Italija-Irska-1
I naravno, lihvari prodju dalje.
A sutra Francuska 1 kao smrtsigpic
Comment
-
Samo da ponovim glupost koju sam rekao pre EURA da Hrvatska osvaja da ako se kojim ludim slucajem potrefi ... D
Dobri su Hrvati,dobriSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment