Nema potrebe , velika vecina nas ce uzeti tim u prvoj garantovano , samo oni koji su kliknuli na rezervaciju , a nece kupiti tim neka je prekinu
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Soccer manager
Collapse
X
-
-
Originally posted by NebojsaNS View PostHocete da igramo diviziju 2, ima tu finih klubova a nista nije rezervisano?Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Nista Conda , ne mozes da kupis tim , jer nemas dovoljno zlatnika , ali kad se otvori liga , tj. kad bude public moci ces bez problema ;)
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostJEL MOZE NOVA DA SE NAPRAVI PA DA NA MIRU UDJEMO NAPRAVIMO NOVE PROFILE I VI NAPRAVITE NOVU LIGU?
Sad kad znamo...Meni pise da ne mogu da uzmem klub...nemam para. Da pravim novi profil sta?
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostJEL MOZE NOVA DA SE NAPRAVI PA DA NA MIRU UDJEMO NAPRAVIMO NOVE PROFILE I VI NAPRAVITE NOVU LIGU?
Sad kad znamo...Meni pise da ne mogu da uzmem klub...nemam para. Da pravim novi profil sta?Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Sad kad znamo...Meni pise da ne mogu da uzmem klub...nemam para. Da pravim novi profil sta?
Jel sam dobro shvatio?sigpic
Comment
-
Eto to je ono sto vam pricam , broj rezervisanih timova je sa 9 pao na 6 , sto znaci niko ne kupuje , samo kliknu .. Ne dirajte rezervaciju i imat cete jak tim kad se otvori ako budete brzi ;)
Comment
Comment