Okacice Dale ovde kod tog prvenstva.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Soccer manager
Collapse
X
-
Tacno u 21:50 cu vam poslati koji je to world championship koji je prvi slobodan ..
Budite tu i cekajte da se otvori , pa uzimajte
Comment
-
Vladane , klikni na add new club i onda ces vidjeti ovu listu svjetova koji se naredni otvaraju ( ovamo desno ) ..
u 21:50 cu napisati ovdje koji je iduci world championship koji se otvara i tada klikcite na taj svijet dok ne bude pisalo otvoren za javnost ili public zavisi na kojem vam je jeziku .. kad to bude pisalo uzimajte timove
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostKako da dodjem do ovde meni samo pise izaberi zemlju kada se registrujem?
Comment
-
Ja vam to ne znam fakat , registrovao sam se prije jedno 3 godine .. Objasnite im vi koji ste se registrovali ovih dana .
Evo ga , nas svijet ce biti World championship 20656 , klikcite na to sve dok ne bude pisalo otvoren za javnost , kad to bude pisalo uzmite tim koji je moguce uzeti .. Otvorit ce se vjerovatno za nekih 20 minuta , mozda i prije , samo klikcite
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostI meni to mora da se objasni i nacrtaThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
Comment