kosarka je zivot,kosarka je sve,za nju zivim,za nju borim se!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kojim sportom se bavite ?
Collapse
X
-
Sa nekih 9 godina sam počeo da treniram košarku i to je trajalo čitave dvije sedmice. Od 10 treninga koliko smo trebali imati, imali smo 2, radi trenera debila i odustao sam od toga. Sada jedina rekreacija mi je bajs. Nekad laganim tempom 2 sata i to ranom zorom pored Drine i ponekad predveče, malo brdske vožnje...
Comment
-
Originally posted by Sara View PostIsprasile nas poljakinje danas 3:1... doduse, odigrala sam svojih 10 minuta i to je bilo to.
Comment
-
Aj da se i ja malo kurcim.Za nekih 10-ak dana presao sam 1800 km bajsom. Rumunija,Madjarska i slovacka.
Oslabio sam 7 kila a dupe mi se deformisalo od sica al opet super iskustvo.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostAj da se i ja malo kurcim.Za nekih 10-ak dana presao sam 1800 km bajsom. Rumunija,Madjarska i slovacka.
Oslabio sam 7 kila a dupe mi se deformisalo od sica al opet super iskustvo.SignaturE se cheka ...sigpic
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostAj da se i ja malo kurcim.Za nekih 10-ak dana presao sam 1800 km bajsom. Rumunija,Madjarska i slovacka.
Oslabio sam 7 kila a dupe mi se deformisalo od sica al opet super iskustvo.
Comment
Comment