Originally posted by Gangrena
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kojim sportom se bavite ?
Collapse
X
-
Originally posted by Gangrena View PostU PESu .There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
-
Treniram rukomet dugi niz godina. Igram poziciju pivotmena. Iako sam po prirodi desnjak, veoma dobro se sluzim i lijevom rukom. Ustvari, odlicno se sluzim objema rukama. U odbrani i napadu sam odlican, mada moram priznati da mi je mnogo bolje u odbrani. Besprijekoran sam kada se cuva gajba. Do izrazaja mi dolaze obje ruke, a odbrana mi prija jer mnogo je prijatnije cekati da ti neko dodje s pivom, nego da je ti juris.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by Sara View PostJa treniram odbojku vec desetak godina. Amaterska odbojka je u pitanju iako sam dosta puta pozelela da predjem u profesionalce na kraju to necu ostvariti jer moram slusati razum i osigurati svoj zivot tako da cu jos malo biti aktuelna i onda je to to, sledi upis na faks.
Nedavno je nasa ekipa igrala finale regionalnog kupa protiv Hrvatica, ostvarena je pobeda od 3:0, igram na poziciji korektora i tu sam zabelezila 17 poena.
Spoiler
Treca u plavoj majici
i na kraju, ono najvaznije
(dole skroz levo )
Imam druga koji je bio 8 godina golman, trenirao rukomet. Tacnije, to mi je kum u najavi. Bio je pred ugovorom, ali i on je odustao od toga... Jednostavno, previse se komplikuje stvar kad se potpise profi ugovor... Te obavezni treninzi, te obavezno isplacivanje kad se promeni tim... Pricao je sa dosta starijih koji su to uradili i rekli su mu da to radi samo ako zeli da definitivno predje u profesionalce. U suprotnom, ubije ti ljubav za sportom, previse birokratije. Evo, sad greje stolicu sa mnom na Masincu...
Comment
-
Trenutno se ne bavim sportom. Ranije jesam.
Bavim se trcanjem i pripremam se za najveci izazov u zivotu verovatno, Bec-Bratislava-Budimpesta. Endurance race.
Ko hoce moze da se prijavi.There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostTrenutno se ne bavim sportom. Ranije jesam.
Bavim se trcanjem i pripremam se za najveci izazov u zivotu verovatno, Bec-Bratislava-Budimpesta. Endurance race.
Ko hoce moze da se prijavi.
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostMa ja bih i trcanje definisao kao sport... samo slusaj mene i ima da istrcis do Moskve!There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostAj brate ides?
Gangrena cuti baksuze jedan svadjamo se celo vece izleteo sam kao psihic na najveci pljusak!
Comment
-
Dobro, ne smeta pisaću ja ponovo, nema veze što ste obrisali (staru temu), volim ja da se ponavljam.
Rukomet neozbiljno, odbojku ozbiljnije, a sada trčanje u Košutnjaku, moj apsolutni hit poslednjih godinu i po dana i naravno 5,5 godina joge.
Malo li je za bizi vumen.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostMogu da podjem ako ces da finansiras sahranu
Gangrena cuti baksuze jedan svadjamo se celo vece izleteo sam kao psihic na najveci pljusak!There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostPa spremis se krv mu jebem. 320 km je dugacak, imas fore 5 dana da ga predjes.
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostMilina to je 64 km na dan... vrhunski imamo vremena i za pivo ;)There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
Comment